Dezvăluiri șocante: Dorin Șerdean a fost arestat într-un caz surprinzător!

 
Dorin Șerdean, fostul președinte executiv al clubului Dinamo, a fost plasat în arest preventiv într-un caz de fraudare a fondurilor europene. Decizia a fost luată de Tribunalul București, în urma cererii depuse de către Parchetul European (EPPO), condus de Laura Codruța Kövesi.

Cu o lună în urmă, pe data de 16 mai 2023, a fost inițiată o investigație. În acea zi, prin intermediul unui comunicat publicat pe site-ul Parchetului European, s-a anunțat că EPPO desfășoară 40 de percheziții la domiciliu în România și Franța în legătură cu o anchetă privind o fraudă în valoare de 30 de milioane de euro.

"Miza este o schemă criminală suspectată de furnizarea unor scrisori de garanție false beneficiarilor de proiecte finanțate din fonduri UE, care pretindeau că asigură proiectele împotriva eventualelor daune", se arată în comunicat.

"Se presupune că făptuitorii bănuiți au emis scrisori de garanție în numele unor entități financiare fictive sau cu resurse financiare fictive. În schimbul eliberării scrisorilor de garanție, suspecții se înțelege că au încasat sume importante de bani, pe care le-au folosit în propriul interes, potrivit GSP.roDani Iglesias abia așteaptă derby-urile cu FCSB din Superliga: „Suntem gata să jucăm împotriva oricui, suntem Dinamo!”

Astăzi, după ce a finalizat vizita medicală, mijlocașul echipei Dinamo, Dani Iglesias (27 de ani), a examinat perspectiva sezonului viitor din Superliga, o competiție în care echipa alb-roșie se întoarce după un sezon petrecut în Liga 2.

„A fost o vacanță foarte scurtă, am fost 10 zile în Spania și acum m-am întors aici pentru vizita medicală. Suntem foarte fericiți că am promovat în prima ligă. Abia aștept să joc în Liga 1. 


Avem o lună să pregătim această nouă provocare, va fi greu, dar cred că ne vom descurca. Ne vom antrena, ne vom pregăti pentru primele meciuri, cred că va fi bine.


Obiectivul lui Dinamo? Nu știu, vom vedea cum arată echipa, cum se simt jucătorii, apoi putem vorbi despre obiective. E prea devreme să vorbim acum despre asta, vom vedea, sper să câștigăm cât mai multe meciuri și să terminăm cât mai sus în clasament.


Suntem gata să jucăm împotriva oricui, suntem Dinamo, știm ce înseamnă să joci pentru un club atât de mare, așa că trebuie să fim pregătiți să jucăm contra oricărei echipe din România.


Știm că e un nivel diferit față de Liga 2, dar simt că vom fi pregătiți când începe sezonul să jucăm contra oricui”, a declarat Dani Iglesias. 

/p>

Dani Iglesias, mijlocaș Dinamo: „Abia aștept să joc contra lui FCSB”

După aceea, Dani Iglesias a discutat despre meciurile pe care Dinamo le va disputa împotriva unor echipe rivale în cadrul Superligii. Dacă în sezonul trecut "câinii roșii" s-au confruntat cu CSA Steaua București, în următoarea perioadă, Dinamo va juca din nou împotriva echipei FCSB.


„Știu despre rivalitatea cu celelalte echipe, știu despre derby-uri, am văzut multe videouri pe YouTube, abia aștept să joc contra lui FCSB, împotriva tuturor echipelor din prima ligă.


Visul meu e să joc cât mai multe meciuri pentru Dinamo aici, în prima ligă, să câștigăm cât mai multe meciuri și să terminăm cât de sus putem în clasament. Cred că va fi un sezon bun, ne vom pregăti pentru asta.


Când am venit aici sezonul trecut mi s-a zis că nu știu unde am venit, dar în final am promovat. Vom vedea ce va fi și în acest sezon”, a mai precizat ibericul. 


Dani Iglesias: „Ne simțim ca acasă pe «Arcul de Triumf»”

Chestionat cu privire la preferința sa pentru stadionul pe care ar dori să evolueze cu Dinamo în Liga 1, Dani Iglesias a menționat că ar fi încântat să continue să joace pe stadionul „Arcul de Triumf”, locul unde echipa dinamovistă a susținut numeroase meciuri din Liga 2.

„Arcul de Triumf a fost un stadion bun pentru noi în liga a doua, am câștigat multe meciuri acolo, ne simțim ca acasă și ne va fi bine acolo și în prima ligă. Sper să fie stadionul plin la fiecare meci. 


Așa a fost în liga a doua, de ce să nu fie și acum? Fanii vor fi alături de noi ca întotdeauna, cred că vor umple arena”, a spus acesta., potrivit GSP.ro


Comentarii