Dinamo a făcut vizita medicală. Vezi cine a fost prezent

 

Echipa Dinamo a trecut prin procesul de examinare medicală. Unii jucători nu au participat, iar un număr specific de jucători s-au prezentat pentru testare. Dinamo se pregătește pentru revenirea în SuperLigă, iar jucătorii au trecut prin examinarea medicală la Policlinica Vitan din București. După ce au obținut promovarea în liga de elită la un an după retrogradarea în eșalonul secund, principalul obiectiv al conducerii clubului din Ștefan cel Mare este ridicarea interdicției la transferuri. Conform informațiilor obținute de FANATIK, Dinamo l-a reangajat pe avocatul spaniol Jorge Ibarrola, aceeași persoană care i-a ajutat anterior pe membrii echipei să rezolve problemele legate de transferuri în 2021.

La Policlinica Vitan, jucătorii echipei Dinamo au trecut prin procesul de examinare medicală. Înainte de revenirea oficială în SuperLigă, membrii echipei s-au adunat joi dimineață pentru a efectua vizita medicală. La această evaluare medicală au participat doar 15 fotbaliști din totalul jucătorilor pe care antrenorul Ovidiu Burcă îi va avea la dispoziție în sezonul următor.


Printre cei care au efectuat testele medicale se numără Yanis Cune, Alin Demici, Răzvan Patriche, Costin Amzăr, Deniz Giafer, Alin Buleică, Alin Șerban, Iulian Roșu, Neluț Roșu, Dani Iglesias, Ahmed Bani, Cătălin Țîră, Cristian Ionescu și Alexandru Pop.

Potrivit informațiilor de pe gsp.ro, mijlocașul Geani Crețu a fost prezent și el la vizita medicală. În

 sezonul precedent, Crețu a evoluat pentru FC Argeș, echipă pe care Dinamo a învins-o în barajul de promovare/menținere în SuperLigă.

Ricardo Grigore, fundaș central, care a fost împrumutat în sezonul trecut la FC U Craiova și Petrolul Ploiești, va reveni la echipă în data de vineri, 16 iunie, în timp ce ceilalți jucători străini se vor întoarce în România în zilele care urmează.


Comentarii