Lovitura dublă: Două nume sonore se alătură echipei Dinamo - Fanii sunt în extaz!

 

Potrivit informațiilor furnizate de sursele PlaySport, după transferul lui Hakim Abdallah, echipa Dinamo București este aproape de a finaliza alte două achiziții importante. Este vorba despre Dennis Politic și Cristian Costin, care vor semna cu clubul pentru următorii 3 ani în calitate de jucători liberi. Înregistrarea contractelor lor va avea loc imediat ce interdicția privind transferurile va fi ridicată.


Dennis Politic, în vârstă de 21 de ani, a fost ultima dată sub contract cu echipa Cremonese, dar nu a evoluat în Serie A. În sezonul 2022-2023, acest jucător de atac a fost împrumutat la Port Vale, echipa din liga a 3-a din Anglia.


Născut în Brașov, Dennis Politic are o poveste remarcabilă în lumea fotbalului. La vârsta de doar 12 ani, în anul 2012, a fost acceptat în prestigioasa academie a echipei Manchester United, unde a petrecut trei ani. Experiența sa s-a extins apoi la Bolton, în 2015, unde clubul i-a oferit șansa de a-și dezvolta cariera și de a progresa în fotbalul profesionist. Pe parcursul acestui timp, Politic a avut ocazia să joace și sub formă de împrumut la Salford City, echipa deținută de miliardarul Peter Lim, alături de legende 

precum David Beckham, Ryan Giggs, Nicky Butt, Paul Scholes, Garry și Phil Neville, toți foști jucători ai lui Manchester United.

În anul 2022, talentatul fotbalist român a semnat un contract cu echipa Cremonese și a avut oportunitatea de a evolua în trei meciuri în cadrul călătoriei echipei spre Serie A. Cu toate că avea și alte opțiuni în liga secundă italiană și în Anglia, Dennis Politic a ales să îmbrace tricoul echipei Dinamo București, demonstrându-și loialitatea față de acest club.


Cristian Costin, care a acumulat aproape 130 de meciuri în toate competițiile pentru FC Voluntari în ultimii patru ani, se alătură echipei Dinamo București pentru a aduce stabilitate în linia defensivă a "câinilor". Ca fundaș dreapta, el va fi un titular indiscutabil în echipa pregătită de antrenorul Burcă. Informațiile obținute de PlaySport indică faptul că acordul între jucător și Dinamo a fost încheiat și că prezentarea oficială este iminentă.

Comentarii