Până unde poate ajunge Dinamo în primul său an după promovare? Ce obiective pot atinge?

 
O presă doar pentru Dinamo!

Dinamo este inima noastră: Haideți să o protejăm!

SUPORTERII SUNT SUFLETUL UNEI ECHIPE, IAR DINAMO ARE UN SUFLET PUTERNIC ȘI INIMOSOvidiu Burcă, antrenorul carismatic al lui Dinamo, a dezvăluit cu încredere filosofia sa de antrenorat.

 După o performanță impresionantă în sezonul recent încheiat, Burcă a reușit să obțină promovarea împreună cu Dinamo, învingându-i pe FC Argeș în barajul de promovare/menținere în Superliga. Într-un discurs pasionat, tehnicianul "câinilor" a subliniat că, în primul sezon după revenirea în Superliga, obținerea titlului de campioană va reprezenta o provocare uriașă. Cu toate acestea, Burcă a transmis suporterilor că va depune toate eforturile pentru a aduce succesul pe teren și a ridica echipa la înălțimea așteptărilor.

„E o fantasmagorie să vorbim acum despre titlu, în viaţă orice este posibil, filosofia mea de viaţă a fost 

aceea de a începe un proces în care finalitate nu există. Foarte mulţi sunt motivaţi să câştige medalii, 

campionate, pentru mine personal este mai important procesul decât finalitatea lui. Procesul înseamnă 

să fii mai bun zi de zi, trebuie să fim realişti, va fi foarte greu să câştigăm campionatul în primul an.

În orice victorie există şi lucruri mai puţin bune, atunci când ai succes este mai greu să te apleci şi să 

repari greşeli, dacă atunci când pierzi şi rămâi calm, înfrângerile sunt cel mai bun profesor. Am încercat 

să scoatem aspectele pozitive din înfrângeri, fără să ne gândim la impactul lor în viaţa clubului”, a declarat Ovidiu Burcă, în cadrul emisiunii Dinamo 7/9.

Ovidiu Burcă: „Nu am putut fi atât de bucuroşi”

„Legat de meciul retur, e un meci care mă va urmări mult timp de aici încolo, trebuie să învăț foarte multe, la fel şi băieţii care vor rămâne mulţi alături de noi. Eşecurile fac parte din procesul de dezvoltare al unor antrenori şi jucători care nu au mai trecut prin asemenea situaţii. Când ne întâlnim data viitoare cu această situaţie, să avem soluţii mai bune.

Meciul a fost atât de intens, s-au întâmplat atâtea lucruri, eram fericit dar cumva nu puteam exterioriza 

importanţa acestei calificări. La 24 de ore m-am relaxat şi am conştientizat de ce am realizat în acest sezon.

Noi, cei care suntem atenţi la tot ce se întâmplă, nu am putut fi atât de bucuroşi, pentru că a fost o înfrângere. Dar, ulterior, ne-am revenit.

Accidentările pe care le-am avut în etapa de la Iaşi ne-au dat peste cap foarte mult, din fericire medicii au reușit să rezolve şi nu am avut mai mult de un accidentat. Am început să analizez FC Argeş, să vedem ce a implementat Argeş Vintilă în ultimele 10 etape, în astfel de meciuri ai nevoie de jucători cu experienţă, am fi riscat dacă am fi ales jucători fără experienţă”, a mai spus Ovidiu Burcă, potrivit playsport.roComentarii