Analiza profundă a antrenorului Ovidiu Burcă despre înfrângerea lui Dinamo!

 
Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul echipei Dinamo, a analizat cu atenție înfrângerea suferită în fața celor de la Sepsi în cea de-a treia etapă a campionatului, scor 0-3.

Antrenorul responsabil pentru revenirea "câinilor" în prima ligă este de părere că Dinamo a meritat mai

 mult din partida de astăzi, dar Sepsi a arătat o eficiență ieșită din comun și a transformat în gol majoritatea ocaziilor pe care le-au avut.

Concluziile lui Ovidiu Burcă după Dinamo - Sepsi: „Total nedrept”

„Cred că astăzi, față de celelalte două meciuri, nu am ce să le reproșez jucătorilor. Au fost câteva

 momente psihologice. Poate că dacă reușeam să înscriem noi primii alta era soarta meciului. Rămânem

 cu un joc mult mai solid. Scorul este total nedrept, injust, dar așa este fotbalul.

Parcă lipsește încă puțin să ajungem unde ne dorim. Scorul arată o diferență mult prea mare, pe teren nu a fost așa. Am arătat în multe momente un joc bun, pe care l-am controlat. Am avut ocazii, trebuie să continuăm așa.


Nu este ușor, ne așteptam să nu fie ușor, mai ales în primele 3 etape, când știam ce echipe aveam să întâlnim, dar nu va fi simplu nici cu celelalte.


Pentru a avea forța să bați astfel de echipe îți trebuie mai multă coeziune, spirit, să iei deciziile bune în momentele-cheie, ceea ce nu am făcut astăzi când trebuia să avem mai multă luciditate. Asta lipsește.


Am avut mulți jucători noi, câțiva jucători au lipsit. Așa se întâmplă când treci dintr-o ligă în alta, când aduci jucători. Știu că lumea își pierde răbdarea, dar trebuie să rămân calm, lucid”, a afirmat Burcă inițial.


Ovidiu Burcă: „Suntem în discuții cu anumiți jucători”

„Anul trecut am prins play-off-ul la final, am promovat după un baraj. Am pornit de la nimic și am ajuns foarte departe. La fel și anul ăsta. Pornim cu o echipă de Liga 2 pe care încercăm să o îmbunătățim.


Am adus jucătorii târziu, dar sunt aici să ofer soluții. Nu vreau să mă plâng, dar lumea să înțeleagă că există o realitate cu care mă confrunt, mă lupt zilnic. Rămân cu impresia că am făcut un meci solid. Cred că dacă vom continua pe drumul ăsta vor veni și rezultatele.


Mai sunt discuții cu anumiți jucători. Realitatea jocurilor ne arată și lipsurile pe care le avem. Meciurile astea 3 ne-au arătat că avem niște lipsuri. Totuși, noi cu ele trebuie să ne comparăm, aici tindem să ajungem. Nu putem să fim la Dinamo și să spunem că vrem să ne salvăm de la retrogradare anul ăsta.


Simt frustare, poate dacă Dennis (n.r. - Politic a avut o ocazie 1 la 1 cu portarul lui Sepsi) ar fi fost mai inspirat acolo am fi intrat cu 1-0 la pauză. Am luat gol la primul șut pe poartă în a doua repriză”, a completat „principalul” lui Dinamo, potrivit GSP.ro


Un suporter trist 


Ce-mi doresc eu de la viitorul Dinamo?! Nimic mai mult decat ca " fotbal sampanie"  care joaca ca un tec stricat meci de meci si Rici sa nu se mai afle nici macar ca rezerve. 

Comentarii