Andrei Nicolescu, acționar influent, dezvăluie ceva important!

 


O presă doar pentru Dinamo!


Dinamo este inima noastră: Haideți să o protejăm!


SUPORTERII SUNT SUFLETUL UNEI ECHIPE, IAR DINAMO ARE UN SUFLET PUTERNIC ȘI INIMOSÎn vârstă de 47 de ani, Andrei Nicolescu deține acțiuni importante la Red&White Management 2022 SA, o companie care controlează 80% din acțiunile clubului sportiv Dinamo. El a răspuns cu hotărâre atacurilor venite din partea administratorului special, Vlad Iacob, care a criticat public atât pe Andrei Nicolescu, cât și pe ceilalți parteneri din RWM. Reacția sa a avut loc într-o conferință de presă maraton, cu durata de 50 de minute.

„Vlad Iacob a fost numit de acționarii lui Dinamo și acum îi atacă, sperând să-și salveze funcția. Dă-i

 omului puțină putere și o să vezi cine e.

La nivel personal, îmi pare rău pentru Vlad. Pare manipulat de persoane care s-au speriat de revenirea

 noastră în prima ligă și vor să ne slăbească, generând conflicte interne”, a precizat Andrei Nicolescu,

 într-un răspuns pentru GSP.ro.

Acționarul Red&White a adăugat: „Este evidentă încercarea lor de a ține ostatic clubul Dinamo, exploatând orgoliul unui tânăr depășit de situație. Nu vor reuși!


Nimeni nu va ține ostatic Dinamo, nimeni! Red&White Management își va respecta, în continuare, toate promisiunile”.


Andrei Nicolescu are toată încrederea că mandatul lui Vlad Iacob este pe cale să se încheie.

„Pe 17 August, AGA va numi un alt administrator special! Nu voi comenta nicio declarație a lui Vlad Iacob. E folosit de alții împotriva echipei Dinamo", a concluzionat Nicolescu, pe care acționarii majoritari de la Red&White și APCH vor să-l numească administrator special în locul lui Vlad Iacob.


Ce a declarat azi Vlad Iacob despre Red&White Management

- Imediat după ce Red&White a preluat pachetul majoritar de acțiuni, Andrei Nicolescu spunea că sunteți o echipă (...) Unde s-a rupt proiectul? 

- (zâmbește amar, pregătindu-și răspunsul în timp ce răsfoiește un teanc de hârtii) Sunt niște divergențe de viziune și cred că, într-o echipă, scopul și viziunea ar trebui să fie comune. Cred că persoanele cu expertiză trebuie să fie cele care coordonează proiectul, iar între mine și Red&White, dar mai ales între mine și domnul Andrei Nicolescu, e o incompatibilitate conceptuală, de viziune, de conduită, de abordare și de implementare. 


- Concret? 

- Am descoperit incompatibilitatea pe parcurs. Lucrurile s-au schimbat din punctul meu de vedere. În primul rând, Dinamo are nevoie de finanțare acum. Astăzi, clubul nu poate angaja persoane competente, de nivel înalt, de care are atât de mare nevoie pentru a funcționa așa cum e normal pentru un club de talia lui Dinamo. Repet, astăzi nu avem această posibilitate, așa că e nevoie de o finanțare rapidă, serioasă, care să confere clubului posibilitatea de a ajunge la nivelul care merită.


Am primit informația că-s numărul doi undeva pe parcurs, spre finalul anului trecut. Eu am contribuit din plin la bugetare, la previziuni, chiar și la conturarea proiectului Red&White, un proiect care, ușor, ușor, a fost alterat până la momentul de față, când, după părerea mea, nu mai e de recunoscut. Nu mai recunosc proiectul. 


Am pus bazele proiectului, într-adevăr, dar lucrurile s-au schimbat pe parcurs. Finanțarea pe care o așteptăm cu toții pentru club încă nu a venit, iar eu consider că acesta este un element foarte, foarte important. Din cauza lipsei finanțării, nu am putut să proiectăm clubul așa cum mi-aș fi dorit. Nu putem să ne luăm profesioniștii de care avem nevoie, nu putem face un studiu pe masa suporterilor dinamoviști, pe baza căruia să creăm un departament de marketing, unul comercial, bazat pe date, pe informații concrete, nu pe ceea ce credem noi că vor suporterii. Pentru sponsori, e foarte important ca Dinamo să aibă un departament de marketing puternic. 


- Vlad Iacob


VIDEO Conferinț

Comentarii