Bani de neratat pentru Dinamo! Vezi cât de generoase vor fi cifrele!

 

Șefii echipei Dinamo sunt foarte aproape de a ajunge la un acord cu Betano pentru a renunța la poziția frontală și principală de pe tricourile de joc, precum și pentru alte beneficii ale unui contract de publicitate. Au avut discuții cu StanleyBet, dar în acest moment sunt aproape de a încheia oficial un acord cu operatorul care activează exclusiv online, dacă nu apar alte oferte în următoarele 24 de ore, potrivit Prosport.ro

Acționarii Red&White 2022 Management au purtat negocieri în ultimele săptămâni cu diverse brand-

uri care doresc să se asocieze cu echipa care a revenit în primul eșalon al fotbalului românesc, după un sezon petrecut în liga secundă. Dacă în trecut se regăseau sloganuri pe gardurile stadionului "Groapă", cum ar fi "Dinamo învinge, Kandia convinge", acum Dinamo este aproape să se asocieze, din punct de vedere comercial, cu Betano!

Dinamo se asociază cu Betano! Dacă nu vor apărea oferte surpriză în ultima sută de metri, echipa își va dezvălui noul sponsor principal. "Sperăm să putem semna undeva pe 7 iulie", au declarat oficialii.

Obiectivul principal a fost ocuparea poziției frontale pe tricourile de joc, sponsorul principal, conform limbajului pasionaților de fotbal.


În acest sens, atât Vlad Iacob, cât și Andrei Nicolescu, conducătorii clubului, au purtat discuții cu diferiți operatori din industria jocurilor de noroc, fiind o țintă importantă pentru echipele din Superligă. Pentru poziții secundare, au fost discuții cu Regata și Baumit.

Cu două săptămâni în urmă, fostul șef de la Rapid și Dan Gătăianțu, acționar minoritar cu o cotă de 4% în Red&White și director financiar al clubului, au fost surprinși la sediul Game World, unde au purtat discuții pentru o posibilă asociere cu operatorul de jocuri de noroc StanleyBet, care face parte din portofoliul companiei. Negocierile nu au ajuns la un acord din cauza diferenței semnificative dintre cerere și ofertă.


Dacă înțelegerea cu Betano va fi semnată, Dinamo urmează să primească 650.000 euro pentru un contract de exclusivitate în zona de pariuri sportive. Andrei Nicolescu a declarat: "Contractul este în negociere, a fost transmis, iar noi sperăm că până pe 7 iulie vom putea să semnăm".


Pe lângă aceste discuții, Nicolescu a mai avut conversații cu un alt operator din aceeași industrie. De data aceasta, este vorba despre Betano, o platformă care activează exclusiv online și care în prezent este sponsorul a două echipe din Superligă, Universitatea Craiova și FCSB, rivalele echipei "câinilor". Interesul lui Betano de a se asocia comercial cu Dinamo a fost prezentat în exclusivitate în prima ediție a emisiunii "EXCLUSIV DINAMO" de la ProSport, pe data de 7 iunie. Discuțiile cu Betano au fost menționate și de colegii de la iAMsport.ro pe 27 iunie.

Contractul este în negociere, este transmis, noi sperăm ca până undeva pe 7 iulie să putem să semnăm. Împreună cu sponsorul principal vrem să facem și o comunicare oficială și un eveniment din acest moment, dar lucrurile arată bine și suntem pe ultima sută de metri”, a transmis Andrei Nicolescu, miercuri, într-un interviu acordat Radio Dinamo.

În timpul emisiunii Fotbal Club difuzată marți pe DigiSport, Răzvan Zăvăleanu a comunicat că acest contract menționat anterior de Andrei Nicolescu a fost avizat și de administratorul judiciar. Reprezentantul RTZ a afirmat că propunerea este considerată "benefică pentru club" din punct de vedere financiar.

Începând din 2017, Betano deține o licență exclusiv online pentru a opera în România. Aceștia sunt sponsorii Cupei României, ai Ligii de Golf și ai Federației Române de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri. De asemenea, au încheiate parteneriate de imagine cu sportivi precum Ciprian Marica, Narcis Răducan, luptătoarea Alina Vuc și pilotul de raliuri Simone Tempestini.Comentarii