Breaking News: Burcă iese la rampă și îl critică dur pe Vlad Iacob!

 

În cadrul întâlnirii cu presa înainte de meciul cu Sepsi, Ovidiu Burcă a considerat necesar să răspundă atacurilor venite din partea lui Vlad Iacob. Acesta din urmă organizase o conferință ieri, în care criticase aspru acționarii Red & White și făcuse referiri și la Burcă. Iacob îi transmisese acestuia că "trebuie să se concentreze pe antrenamente", sugerând că antrenorul lui Dinamo și-a depășit atribuțiile.

Mai jos vă prezentăm cele mai importante declarații făcute de Ovidiu Burcă în replică la Vlad Iacob:

 [urmă declarațiile date de Ovidiu Burcă]

„Sunt obosit de toată tevatura asta. Am încercat foarte mult timp să fiu eu cel care leagă lucrurile. Poate

 că Vlad Iacob a avut dreptate când a spus că fiecare trebuia să se ocupe de ce avea de făcut. Eu mi-aș fi

 dorit să fiu doar antrenor, dar a trebuit să fac și alte lucruri. La noi nu e liniște niciodată.

Găsim motive să apărem, facem scandaluri închipuite, arătăm realități care nu există. Am 10 ani de

 când mă lupt să creez contexte, medii în care tinerii să se poată dezvolta în fotbalul românesc.


Cred că am mai multă experiență decât Vlad pe partea asta. Suporterii trebuie să stea liniștiți, Dinamo e pe un drum bun. Trebuie să vedem unde eram anul trecut pe vremea asta. Lucrurile sunt incomparabil mai bune. Doar să fii rău intenționat să nu vezi această realitate.


Am încercat să-i fiu mentor lui Vlad, să-i dau câteva sfaturi, dar se pare că n-am reușit. Ceea ce a făcut el nu-i face bine lui Dinamo.


Trebuie să facem echipă, să găsim soluții în interior. Nu să facem alianțe cu alți oameni care acum sunt interesați de destinele clubului, în condițiile în care n-a fost nimeni aproape de noi când ne-a fost greu.

I-am presat tare pe cei de la Red&White, i-am încurcat rău, dar nu s-a făcut scandal, am rezolvat lucrurile intern. În spațiul public se creează ideea că e o criză profundă la Dinamo, nu e așa. Suntem pe un drum bun. Au venit niște acționari care și-au asumat datorii de 8-10 milioane de euro. Au băgat bani în lunile astea, trebuie mai mult sprijin.


S-a spus că Red&White va fi noul Cortacero. Nu e adevărat. Sunt oameni OK, așezați, echilibrați. Se vor mai alătura în curând și alți oameni. Lucrurile se îndreaptă spre bine. Nu cred că ar trebui să amețim suporterii. Să văd atâta scandal o dată la două săptămâni… Nu e OK, performanța se construiește în liniște”, potrivit playsport.roComentarii