Breaking news: Ce s-a convenit în cele din urmă? Informație de ultimă oră!

 
Gheorghe Mustață, cunoscut ca lider al Peluzei Nord FCSB, a făcut o declarație surprinzătoare, dezvăluind că a ajuns la un acord cu galeria lui Dinamo. Astfel, în timpul derby-ului ce va avea loc pe stadionul „Arcul de Triumf”, peluza suporterilor lui Dinamo va fi ocupată de 600 de fani, față de numărul inițial de 375. FCSB - Dinamo are loc sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30

Numărul total de suporteri prezenți pe stadionul „Arcul de triumf” sâmbătă, la meciul dintre FCSB și Dinamo, se va ridica la 7.500. Toate biletele vor fi puse în vânzare la casele de bilete începând cu ziua de vineri.

Gheorghe Musață: „Am ajuns la un acord cu galeria lui Dinamo” „Am vorbit cu galeria celor de la Dinamo, am ajuns la un acord cu reprezentantii peluzei lor, ei trebuiau sa primeasca 375 de bilete, dar am convenit să le dăm 600 de bilete. MM ne-a spus că depinde de noi, cum vrem, așa că le vom da 600 de bilete. Sperăm sa respecte și ei promisiunea pe care au făcut-o pentru retur”, a declarat Gheorghe Mustață într-un live pe TikTok.

Comentarii