Breaking news: Vestea mare care implică echipa Dinamo!

 
Dinamo a câștigat o primă bătălie în instanță împotriva lui Diego Fabbrini (32 de ani). Judecătorul sindic de la Tribunalul București a respins contestația formulată de fotbalistul italian, considerând-o neîntemeiată, prin care acesta încerca să blocheze aprobarea noului plan de reorganizare. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată prin apel în termen de 7 zile de la comunicare.

Dosarul privind modificarea planului de reorganizare al echipei "câinilor" va fi din nou pe masa Tribunalului București în joia viitoare, pe data de 13 iulie. Suporterii dinamoviști își pun mari speranțe că va fi aprobat!

„Avem încredere că pe 13 iulie va fi ultimul termen. Sperăm că va fi integrată la cauze urgente, având în vedere dispozițiile imperative ale legii. Ce stabilește judecătorul trebuie să se pronunțe în termen de 15 zile de la depunerea cererii de catre administratorul judiciar privind modificarea planului. Înțelegem lupta sindicală, dar nu trebuie să afecteze principiile ce guvernează aplicarea justitiei, respectiv celeritatea în acest caz” 

- Andrei Nicolescu, acționar Red&White, pentru GSP.ro, la 23 iunie 2023


În perioada 2019-2021, Diego Fabbrini a fost fotbalistul echipei Dinamo și figurează ca un creditor chirografar la masa credală, având înregistrată o sumă de 86.535 de euro, reprezentând salarii neachitate.

Comentarii