De la anonimat la lumina reflectoarelor: Eroul neașteptat din liga a treia

 


O presa doar pentru Dinamo!

Dinamo este inima noastra: Haide?i sa o protejam!

SUPORTERII SUNT SUFLETUL UNEI ECHIPE, IAR DINAMO ARE UN SUFLET PUTERNIC ?I INIMOS


Gonçalo Gregório, adus în echipa Dinamo de la Leiria, clubul din al treilea eșalon lusitan, a avut

un impact semnificativ în partea a doua a derby-ului cu FCSB. El a marcat primul gol al roș-albilor

de la promovarea în Liga 1 și este posibil să primească o șansă în echipa de start în următoarea etapă cu Sepsi. Golul său din finalul derby-ului a dat speranță că Dinamo ar putea să producă o remontadă spectaculoasă, deși acest lucru nu s-a întâmplat. Cu toate acestea, "câinii" au găsit un element de care să se agațe pentru următoarea partidă de pe teren propriu, în fața campioanei Cupei și Supercupei României, echipa Sepsi.

Abdallah și Ghezali, în cărți pentru schimbare Portughezul a intrat din nou pe teren, asemenea primei etape cu CSU Craiova (0-2), și a adus o nouă determinare în atac, finalizând o fază importantă după o greșeală a lui Târnovanu. Gonçalo mai are nevoie de timp pentru a-și recăpăta forma fizică, dar nu este exclus ca Ovidiu Burcă să îl includă în echipă de la început pentru următoarea partidă cu Sepsi. Pe de altă parte, Abdallah a fost menținut pe teren mai mult timp decât Ghezali, însă niciunul dintre ei nu a reușit să producă ceva semnificativ în faza ofensivă a echipei "câinilor".


Am ajuns unde mi-am dorit, la un club mare, acum e momentul să dau totul pentru încrederea

acordată. Am văzut că este o steluță așezată lângă siglă, asta înseamnă că are cel puțin 10

campionate câștigate. Apoi, am descoperit că sunt 18 cucerite. Mai sunt două titluri până la a

doua steluță de pe stemă, cred că toți dinamoviștii visează la ele. - Gonçalo Gregório, atacant Dinamo

"Gonçalo nu este în forma cea mai bună, are un decalaj de pregătire, e un jucător promițător pe care l-am analizat bine, e incisiv, de careu, e un jucător inteligent, de la o săptămână la alta va arăta mai bine fizic, ca adaptare la ce înseamnă România, fotbalul românesc și ce ne dorim noi de la el", a declarat Ovidiu Burcă la finalul partidei.

Așteptările privind performanțele lui Goncalo Gregorio Ovidiu Burcă a luat decizii inspirate, spre deosebire de omologul său, Elias Charalambous, iar schimbările efectuate de Dinamo au adus un suflu nou în jocul echipei. Deși scorul era 2-0 în favoarea FCSB-ului, portughezul în vârstă de 28 de ani vine cu experiență din liga a treia din țara sa, unde a evoluat pentru Leiria. În trecut, el a mai jucat pentru cluburi precum Pacos Ferreira, Leixoes, Casa Pia și Braga B în Portugalia, iar în sezonul 2020/2021 a evoluat în Polonia, la Zaglebie Sosnowiec. Am obiectivele mele, mai întâi, îmi fixez să marchez 10 goluri, apoi o să vreau să dau 15! Dar mai întâi să ajut echipa și colegii. Vreau să demonstrez tuturor, inclusiv mie, că sunt fotbalist bun. Vreau să fiu golgheterul echipei, iar lumea să mă țină minte. Cred că Dinamo este clubul care mă poate ridica și pe mine, eu vreau să răsplătesc încrederea avută în mine. - Gonçalo Gregório, atacant Dinamo, potrivit GSP.roComentarii