Decizia surprinzătoare care a pus în dificultate acționarii majoritari ai lui Dinamo!

 
Acționarii majoritari ai lui Dinamo, prin intermediul companiei Red&White, sperau să finalizeze în

 aceste zile numirea oficială a directorului de marketing ales, Romeo Bănică, astfel încât acesta să poată începe imediat să lucreze în departamentul care are o nevoie urgentă de organizare. Însă, administratorul special Vlad Iacob a intervenit și a împiedicat această mutare. Iacob este cel care poartă decizia și responsabilitatea în această situație, deținând în prezent funcția de administrator special. Un aspect interesant este faptul că fostul director de marketing al lui Dinamo din sezonul anterior, Dan Giuraniuc, a plecat din club după promovare și a fost numit ca manager de marketing la compania de pariuri Win2, chiar cu sprijinul lui Vlad Iacob. Prin implicarea lui Iacob, Win2 a devenit, între timp, sponsorul principal al clubului "câinilor".

Pe 17 august e convocată o Adunare Generală la Dinamo prin care Red&White vrea să schimbe administratorul special și să-l înlocuiască pe Vlad Iacob cu Andrei Nicolescu.

Conform surselor GSP, Vlad Iacob susține că toate deciziile luate de el au fost întotdeauna în interesul

 și beneficiul lui Dinamo. "Întotdeauna am căutat și voi continua să aleg cele mai bune soluții pentru

 club, cu o sinceră credință", a declarat administratorul special către membrii echipei.

Vlad Iacob va fi schimbat din funcție în august

„Situația e clară. Administratorul special e reprezentantul acționariatului. El nu a respectat statutul, așa că, împreună cu reprezentanții suporterilor - APCH, am convocat Adunarea Generală, iar în august va fi schimbat.


Onorabil ar fi ca în aceste 35 de zile pe care le mai are din mandat să nu ia alte decizii contrare acționariatului.

Am încercat ca Vlad să facă parte din echipă încă din februarie, când el avea o relație rece și cu APCH, și cu domnul Zăvăleanu. Eu am crezut că poate nu Vlad creează distorsiuni, dar s-a dovedit că așa era.


Stau și mă gândesc cui face jocurile domnul Vlad Iacob”, a spus Nicolescu la Gold FM, la mijlocul lunii iulie.

Comentarii