Descoperă Cele Cinci Atuuri Ale Lui Dinamo în Duelul cu FCSB!

La o analiză inițială, șansele ca Dinamo să obțină o victorie în fața rivalei FCSB par destul de mici. Cu   

 toate acestea, "câinii" au și ei avantaje înaintea partidei, care a stârnit un interes uriaș printre fani din

 ambele tabere. ProSport aduce în atenție cinci dintre motivele argumentate de Dinamo pentru a spera la un rezultat pozitiv împotriva echipei roșu-albastră.

FCSB este sub presiune, Dinamo n-are nimic de pierdut înaintea derby-ului de pe „Arcul de Triumf”

 Derby-ul dintre FCSB și Dinamo pare să aibă un echilibru fragil, în special din cauza faptului că echipa lui Ovidiu Burcă vine după un sezon petrecut în Liga 2, fără a avea experiență în meciuri cu o intensitate atât de mare.


Cu toate acestea, acest aspect poate juca în favoarea celor de la Dinamo, deoarece le oferă libertatea de a juca fără presiune, având în vedere că nu au nimic de pierdut. Având în vedere că echipa din "Ștefan cel Mare" nu are ca obiectiv calificarea în play-off, o înfrângere ar fi previzibilă și nu ar provoca reacții furioase din partea fanilor.


Pe de altă parte, suporterii FCSB nu concep ideea ca roș-albaștrii să nu obțină victoria, iar acest fapt ar putea duce la o abordare precipitată din partea vicecampioanei României, dacă începutul meciului nu va fi unul excelent.

FCSB, pentru prima oară gazdă pe „Arcul de Triumf”. Dinamo, mult mai obișnuită cu această arenă

Cu siguranță, Dinamo are un nivel mai mare de familiaritate cu gazonul de pe "Arcul de Triumf", iar

 echipa are puncte de referință importante înaintea meciului cu FCSB.

Echipa roșu-albă a avut multiple apariții pe acest stadion în Liga 2, și chiar dacă au pierdut cu scorul de

 0-2 împotriva Universității Craiova, au lăsat o impresie pozitivă pe această arenă de aproximativ 8.000 de locuri.


De asemenea, la marele meci, numărul de spectatori va fi restricționat la doar 7.500 de persoane, inclusiv 600 de susținători ai echipei Dinamo.


FCSB ar putea fi mai mult cu gândul la meciul capital cu ȚSKA 1948 Sofia


Dinamo vrea revanșa în fața fanilor după ce a luat nouă goluri în ultimele două meciuri cu FCSB


Ovidiu Burcă, fostul jucător al lui Dinamo, la primul derby cu FCSB ca antrenor al „câinilor”

Diferența ar putea să fie sesizabilă și pe banca tehnică, în special dacă FCSB nu reușește să marcheze rapid pe terenul "Arcul de Triumf".


Ovidiu Burcă poate să-și desfășoare liniștit misiunea și beneficiază de o "chimie" excelentă cu jucătorii săi de la Dinamo. În schimb, Elias Charalambous ar putea să întâmpine dificultăți și există posibilitatea ca Gigi Becali să se implice în schimbările strategice pe parcursul jocului, în cazul în care echipa roșu-albă nu va avea o evoluție perfectă, așa cum speră patronul de la FCSB.


În plus, Ovidiu Burcă este cu siguranță extrem de motivat înaintea partidei de sâmbătă: acesta se află la primul derby cu FCSB în calitate de antrenor al echipei "câinilor" și dorește să lase o impresie excelentă.


De asemenea, acest meci este probabil cel mai important din cariera sa ca antrenor, chiar dacă a trecut recent cu succes peste barajul cu FC Argeș, care a marcat revenirea echipei "câinilor" în elita fotbalului românesc.Comentarii