Dezvăluire șoc la Dinamo: Trei titani gata să infuzeze milioane în club!

 
Dinamo continuă să atragă interesul investitorilor, iar potrivit jurnalistului Daniel Şendre există trei oameni de afaceri (Simion Apreutese, Andrei Cionca şi Sorin Preda) pregătiţi să ofere o sumă masivă pentru a prelua controlul asupra clubului. Chiar dacă Dinamo a revenit în SuperLiga, primele două etape au fost dificile, echipa neadunând niciun punct. Cu toate acestea, schimbarea acţionariatului nu a adus linişte în "Groapă", iar suporterii continuă să ceară investiţii imediate pentru club.

“Daţi-mi voie să fac un apel care va ajuta Dinamo. Apelul se adresează oamenilor de afaceri care sunt interesaţi să investească la Dinamo. Cred că este momentul să facă oferta lor publică.


În ciuda evidenţei, în ciuda faptului că acţionarii lui Dinamo au vorbit despre refuzul ofertelor primite. Sunt foarte mulţi dinamovişti care cred că aceşti oameni nu există. Ori, aceşti oameni chiar există, sunt interesaţi de mai mult timp să preia Dinamo. 

“El are banii necesari să transforme Dinamo”

Este vorba de domnul Preda, domnul Cionca şi domnul Apreutese. Dintre cei trei, apelul merge către omul care în discuţiile lui cu apropiaţii vorbeşte numai despre performanţă la Dinamo. 


El are banii necesari să transforme Dinamo. Riscăm să comitem o nedreptate pentru acţionarii actuali. Oamenii ăştia au venit într-un moment greu, dar nu au investit sumele necesare.

“Între 12-14 milioane de euro în următorii 2-3 ani”

Şi atunci, este normal să se clarifice această problemă, o dată pentru totdeauna. Deci este vorba de Simion Apreutese, Andrei Cionca şi Sorin Preda. Ei sunt cei trei. 


Vorbim de oameni care stau pe milioane de euro şi, din informaţiile mele, vor să vină împreună. Au făcut inclusiv această propunere celor din Red&White. Oamenii ăştia sunt sănătoşi la cap.


Când ai de gând să investeşti serios… Între 12-14 milioane de euro în următorii 2-3 ani. Datoriile se vor reduce la 2,5 milioane de euro odată cu aprobarea planului de reorganizare”, a spus Şendre la FANATIK SUPERLIGA.


Comentarii