Dezvăluiri explozive: Giani Kiriță face dezvăluiri șocante despre Ovidiu Burcă!

 O presă doar pentru Dinamo!


Dinamo este inima noastră: Haideți să o protejăm!


SUPORTERII SUNT SUFLETUL UNEI ECHIPE, IAR DINAMO ARE UN SUFLET PUTERNIC ȘI INIMOSGiani Kiriță atrage atenția asupra lui Ovidiu Burcă, antrenorul care a salvat Dinamo. Fostul mijlocaș își exprimă opinia că acesta este prea rezervat pentru fotbal și îi lipsește atitudinea necesară pentru succes.


Kiriță rememorează momentul când Gică Popescu s-a alăturat echipei Dinamo, iar Ovidiu Burcă era unul dintre tinerii jucători din lotul "roș-albilor". La acea vreme, actualul antrenor era numit "cățelușul" fostului căpitan de la Barcelona.

„Eu îl ştiu pe Ovidiu, am jucat împreună. Este un băiat foarte cuminte şi foarte educat. Prea cuminte

 pentru fotbal. Drept dovadă nu a jucat cine ştie ce, pe unde. Prea cuminţel. Dar a fost genul de fotbalist care se băga pe lângă alţii, să înveţe. 

De exemplu, când a venit Gică Popescu la Dinamo, era numai lângă el. Era un de lesă. Unde era Gică

 Popescu, era şi el. Nu era ceva rău, dar pentru noi, golanii, era un fel de ‘Rămâi acolo că eşti căţeluşul lui Gică Popescu’.

Voia să înveţe. Şi dacă făcea Gică Popescu streching la Săftica, primul care făcea streching era Ovidiu.

 La modul ăsta. Nici nu ştiam ce e ăla streching până atunci”, a spus Giani Kiriță, potrivit Fanatik.

Giani Kiriță i-a făcut praf pe jucătorii lui Ovidiu Burcă 

„Chiar dacă în sufletul meu știți foarte bine că voiam să vorbesc de Dinamo la superlativ. Din păcate, Dinamo la ora actuală este o umbră, este o echipă de liga a doua.


O echipă de jucători adunați de pe undeva, puși acolo, cu care FCSB-ul efectiv s-a distrat. Am văzut o


 echipă a FCSB-ului care s-a antrenat pentru meciul cu bulgarii, o spun cu tristețe. Când e de spus adevărul trebuie să o spunem.


Dezamăgit total. Merg pe stradă, lumea mă întreabă pe mine. Giani, ce o să facem? Și le-am spus același lucru, băi fraților, ok, e un plus că am revenit în Liga 1. Foarte bine, toate meritele Dinamo, Ovidiu, dar ce facem după?


Iar suntem ciuca bătăilor? Ok, mai ales în meciurile importante, o să vină FCSB, CFR, Rapid, iar o să luăm bătaie, o să fim umiliți? Pentru noi ca dinamoviști tot umilință e, că e bătaie, nu contează că e 2-0, că e 3-1. Noi când batem? Ce facem mai departe? Fotbalistic a fost un nivel slab, mă uitam minutul 40 să nu ai agresivitate, o alunecare.


Poate Ovidiu Burcă le-a spus să fie agresivi, dar unde-s jucătorii ăia care se unesc măcar să aibă agresivitatea, chiar dacă-s copii. Erau toți albi la față, erau timorați”, a declarat Giani Kiriță pentru Fanatik.

Comentarii