Dinamo, în pragul unui transfer surpriză - cine va fi noul jucător adus la echipă?

 

Dinamo se află în discuții pentru transferul lui Răzvan Began, portarul în vârstă de 26 de ani, care a reziliat recent contractul cu FC Botoșani, după un singur meci disputat în acest sezon. Gabi Glăvan, directorul sportiv al clubului, a confirmat interesul echipei pentru un portar suplimentar. În prezent, cele două opțiuni de top pentru "câini" sunt Adnan Golubovic și Filip Dujmovic, dar potrivit informațiilor GSP.ro, Dujmovic ar dori să plece către altă echipă, în căutarea mai multor oportunități de joc.

Gazeta nu a primit numele portarului din partea lui Glăvan, însă informațiile noastre arată că este vorba

 despre Răzvan Began. Născut în Sighetu Marmației, Began a ajuns la FC Botoșani în vara anului

 trecut, transferat de la Sepsi, dar a decis să rupă contractul cu echipa moldoveană după o singură

 apariție în echipa lui Marius Croitoru. El a fost titular în meciul cu Petrolul din a doua rundă, scor 1-1.

Într-un interviu pentru GSP.ro, Răzvan Began a confirmat că se află în negocieri cu Dinamo: [continuarea interviului]

„Am reziliat cu Botoșani din motive personale. Sunt mai multe motive, nu doar unul. Sunt în discuții cu Dinamo, care ar fi prima opțiune. Dacă semnez cu Dinamo, vin să mă bat la play-off. Lotul este bun, iar concurența pentru postul de portar va fi benefică. Eu sper să joc cât de curând titular. Nu-mi e frică de insolvență, nu cred că vor fi probleme”.


Despre interesul lui Dinamo pentru Began a scris și ProSport


A plecat! După doar un meci, dar, da, a plecat de la noi. Nu s-a adaptat orașului, nu știu ce o fi fost cu el, dar a plecat. Nu știu unde s-a dus, n-am nicio idee, dar, unde se duce, să-și facă treaba, să fie sănătos!


- Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani, pentru sursa citată

Răzvan Began a acumulat 9 meciuri în prima divizie, purtând tricoul echipei Sepsi, în cele două sezoane anterioare. Pe parcursul carierei sale, Răzvan a mai jucat pentru echipele de juniori ale CFR Cluj, a trecut prin CSM Sighet, Farul, Luceafărul, Foresta Suceava, Hermannstadt, ACS Poli Timișoara, Daco-Getica și Dunărea Călărași.


Cota de piață a lui Began este evaluată la 350.000 de euro, conform portalului de specialitate Transfermarkt.


Comentarii