Dinamoviștii au secretul victoriilor în derby - Ce îi face de neoprit?

Unul dintre cei importanți lideri ai echipei Dinamo, căpitanul Deniz Giafer, se afla printre jucătorii

 prezenți pe teren acum 2 ani, în meciul împotriva FCSB, când echipa lor a suferit o înfrângere


 dureroasă cu scorul de 0-6 pe Arena Națională. Fundașul experimentat este hotărât să găsească soluții împreună cu colegii săi pentru a obține o revanșă pe cinste în fața suporterilor dinamoviști. „Știm cine sunt FCSB e o echipă valoroasă, are jucători foarte buni, se bate de ani buni la campionat. Cred că și noi avem jucători talentați, suntem o familie, avem șansele noastre. 

Nu ne sperie cineva, grupul lor e bun. Analizăm bine echipa, facem ce ne spune mister, cred că asta va fi cheia succesului. Știm asta”, a zis Deniz Giafer la conferința de presă. „Vine marele derby! Atmosfera e bună, băieții sunt pregătiți, suntem încrezători că putem scoate un rezultat bun. Nu știu dacă e important că jucăm pe Arc, unde noi am mai jucat. Într-un astfel de meci toată lumea dă totul. Nu-s în măsură să zic care e marele derby. 

 Pentru mine, personal, faptul că se joacă acest meci în Liga 1 și e mai mediatizat, cred că e un meci

 foarte important. Bineînțeles că ne-am fi dorit să se joace în Ghencea, să fie o atmosferă incendiară.

 Așa s-a decis, nu e nicio problemă”, a mai zis Giafer. Cred că ar trebui să ne uităm mai mult la echipa noastră, dacă noi facem lucrurile bine, scoatem un rezultat bun sigur. Nu se pune problema ca ei să odihnească pe cineva sau să joace altfel. 


E un derby Deniz Giafer Cu un zâmbet larg pe buze, Denis Giafer își aduce aminte cu mare bucurie de acel meci memorabil câștigat de Dinamo în Ghencea, în fața FCSB, cu scorul de 4-2. Chiar dacă era doar un copil atunci, căpitanul actual al lui Dinamo consideră că acea confruntare rămâne cel mai drag și memorabil derby din amintirile sale. „Am fost la multe derby-uri, ca spectator, ca și copil de mingi. Mereu mi-am dorit să fiu într-un astfel de meci. Și la copii se simțea rivalitatea în aceste meciuri. Primul meci cu ei l-am pierdut nefericit, nu e vorba de răzbunare. O victorie ar însemna mult, dar cum la înfrângeri nu facem înmormântări, nici la victorii nu facem petreceri. Dacă e să-mi aduc aminte un meci, o să zic de cel câștigat în Ghencea, 4-2, cu golul lui Dănciulescu, de Paște”, a mai zis Giafer. Un astfel de meci se trăiește altfel. Nici nu știu dacă ar mai fi prea multe de spus. Încărcătura e mare, cred că un astfel de meci e în sine o supermotivație pentru orice jucător Deniz Giafer potrivit GSP.ro

Comentarii