Explozie de entuziasm în rândul fanilor Dinamo: O veste extraordinară care va electriza atmosfera!

 

Dinamo a rezolvat plata datoriilor în valoare de 500.000 de euro, ceea ce a dus la ridicarea interdicției privind transferurile. Echipa va continua campania din mercato cu trei noi achiziții: un stoper, un mijlocaș central și tânărul talentat Kevin Ciubotaru. Astfel, Dinamo s-a eliberat de cea mai urgentă problemă cu care se confrunta.


Mai mult decât atât, lucrurile vor lua avânt. Jucătorii anunțați anterior, Hakim Abdallah, Goncalo Gregorio, Adnan Golubovic, Cristi Costin și Dennis Politic, vor semna contractele cu clubul. În plus, fundașul stânga Kevin Ciubotaru, care se află deja în preajma echipei, va efectua vizita medicală și va putea fi înregistrat oficial. Astfel, campania de transferuri a clubului va continua în ritm susținut.


Dinamo se pregătește pentru încă două transferuri de marcă.

Potrivit informațiilor obținute de la GSP.ro, Dinamo nu se va opri aici în campania de transferuri. 

Clubul are în vedere încă doi jucători în afară de cei șase menționați anterior: un stoper și un mijlocaș central.

Echipa condusă de Ovidiu Burcă s-a întărit deja cu Ricardo Grigore și Geani Crețu, doi fotbaliști care revin în tricoul alb-roșu după împrumuturile la Petrolul și, respectiv, FC Argeș din sezonul trecut. Aceste achiziții semnificative vor consolida și mai mult lotul echipei.


Revolutie pe piața transferurilor la Dinamo în vara aceasta:

Transferuri de sosire: Hakim Abdallah (de la Virton), Goncalo Gregorio (de la Leiria), Adnan Golubovic (de la FC Koper), Cristi Costin (de la FC Voluntari), Dennis Politic (de la Cremonese).

Reveniri importante: Ricardo Grigore (de la Petrolul), Geani Crețu (de la FC Argeș).

Transferuri de plecare: Alin Șerban (expirare împrumut), Alin Buleică (liber)

Comentarii