Marele mister al transferurilor lui Dinamo: Cum reușesc să evite sancțiunile și să-și întărească echipa?

 
Dinamo continuă să anunțe transferuri, chiar dacă clubul nu a primit încă dreptul de legitimare a jucătorilor. Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii echipei "câini", a explicat strategia adoptată de clubul din Ștefan cel Mare. Nicolescu a liniștit fanii și a explicat cum a reușit Dinamo să aducă fotbaliști, în ciuda lipsei dreptului de a transfera. Oficialul echipei alb-roșii este încrezător că această problemă va fi rezolvată cât mai curând posibil.

Toți jucătorii știu că noi ne-am asumat ca acele contracte să fie înregistrate, am declarat asta. Am spus destul de clar, o spun încă o dată, utilizăm o zonă de procedură administrativă să ne pună în situația în care o sumă de bani să nu fie alocată unei direcții pe care o putem trata administrativ, dorim să o utilizam in clubul Dinamo. Astăzi așteptam un răspuns, mâine îl vom avea destul de sigur, atunci suma respectivă va fi alocată pentru ridicarea interdicției la transferuri. Acum împreună cu Vlad și oamenii din club, am solicitat un calendar exact, să știm care este termenul limită pânî la care să facem procedurile, până vinerea viitoare să înregistrăm ce avem de inregistrat. Aștept un calendar și să știm unde stăm.


Jucătorii veniți vor aduce calitate, probabil, dar nu sunt eu specialistul, unii nu sunt la capacitate maximă fizică, toți au dorință, eu ca și ceilalți aflați prin jurul echipei, am rămas impresionati de anumite lucruri, dar nu vreau să laud pe unul sau pe altul, a declarat Nicolescu, pentru Radio Dinamo 1948

Comentarii