Marele mister dezvăluit: Cât va fi bugetul echipei Dinamo în sezonul viitor?

 
Bugetul a fost stabilit pentru sezonul viitor al echipei Dinamo. După doar un an petrecut în eșalonul secund, Dinamo a reușit să se întoarcă în Superliga. Astfel, se pune întrebarea dacă Dinamo va putea să facă față financiar în primul eșalon. Cătălin Alexandru, gazda emisiunii Dinamo 7/9, afirmă că bugetul pentru sezonul următor al echipei se va situa între cinci și șapte milioane și jumătate de euro. El a mai menționat că Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii lui Dinamo, a achiziționat un abonament la meciurile echipei antrenate de Ovidiu Burcă.

În plus, conform afirmațiilor lui Cătălin Alexandru, meciul amical dintre Dinamo și Dinamo Kiev nu va fi transmis în direct.

„Am discutat cu preşedintele clubului Andrei Nicolescu, iar cei de la Dinamo Kiev nu doresc ca meciul să fie transmis. Cred că au luat această deciziei fiindcă nu vor juca cu titularii.


S-a schimbat şi ora disputării, de la ora 17:00. Iniţial, era vorba să-l transmită cei de la Dinamo Kiev, pe contul lor de Youtube, dar nu mai doresc să facă asta.

Printre abonaţii la meciurile lui Dinamo, se numără şi Andrei Nicolescu. El şi-a cumpărat abonament.


Bugetul pentru sezonul viitor va fi între cinci şi şapte milioane şi jumătate de euro pentru Dinamo. Informaţia a fost prezentată la o şedinţă pe online, pe Zoom”, a declarat Cătălin Alexandru, în cadrul emisiunii PlaySport LIVE.

Conform programului stabilit, meciul amical între Dinamo Kiev și Dinamo București va avea loc miercuri, începând cu ora 15:00.

Comentarii