Ultima lovitură de transfer la Dinamo, sabotată de cineva din interior?

 

Luptele pentru putere de la Dinamo au ca efect „victime” colaterale. Potrivit informațiilor GSP, transferul portarului Răzvan Began se află într-un impas din cauza disputelor dintre administratorul Vlad Iacob și acționarii clubului. Chiar dacă FC Dinamo era aproape să ajungă la un acord cu portarul Răzvan Began, care plecase recent de la FC Botoșani, momentan nu poate finaliza oficial transferul. Inițial, mutarea părea să fie o formalitate, fiind anunțată chiar de către Ovidiu Burcă într-o conferință de presă de vineri, iar fotbalistul se alăturase deja lotului dinamovist.

Conform surselor autorizate, însă, Began nu poate fi legitimat, iar responsabil pentru această situație ar

 fi chiar administratorul special Vlad Iacob. Fără semnătura acestuia, clubul nu poate înregistra

 contracte la Liga Profesionistă de Fotbal!

Negocierile pentru transferul lui Began la Dinamo se află într-un punct critic! Iacob, administratorul

 special, este foarte ferm în ideea că doar el deține autoritatea decizională în cadrul clubului și se opune

 transferului lui Began. Propunerea pentru aducerea fotbalistului a venit din partea lui Gabriel Glăvan,

 noul director sportiv al echipei, care face parte din tabăra adversă, condusă de Niclescu. În prezent, situația transferului lui Began este blocată!


Administratorul special, responsabil cu supravegherea tuturor cheltuielilor clubului, consideră că Dinamo dispune deja de doi portari valoroși, și anume Golubovic și Dujmovic, și, prin urmare, aducerea unui alt portar nu ar fi deloc justificată, au dezvăluit sursele ziarului.

Însuși tehnicianul Ovidiu Burcă a lăsat de înțeles zilele trecute că se simte agasat de conflictul intern din club: 


„Sunt obosit de toată tevatura asta. La noi niciodată nu e liniște. Găsim motive să apărem, facem scandaluri închipuite, arătăm niște realități care nu există. Am încercat să-i fiu mentor lui Vlad, să-i dau câteva sfaturi, dar se pare că n-am reușit. Ceea ce a făcut el în ultimul timp nu face bine lui Dinamo”, a comentat Burcă.

Răzvan Began avea deja gânduri mari despre viitorul său la Dinamo: "Mă pregătesc să lupt în play-off!"

Tânărul portar în vârstă de 26 de ani a sosit la FC Botoșani în această vară, dar experiența sa la echipa lui Marius Croitoru a fost de scurtă durată, plecând după un singur meci, scor 1-1 împotriva echipei Petrolul.

„Am reziliat cu Botoșani din motive personale. Sunt mai multe motive, nu doar unul. Sunt în discuții cu Dinamo, care ar fi prima opțiune. Dacă semnez cu Dinamo, vin să mă bat la play-off. Lotul este bun, iar concurența pentru postul de portar va fi benefică. Eu sper să joc cât de curând titular. Nu-mi e frică de insolvență, nu cred că vor fi probleme”, spunea Began pentru GSP.ro.Comentarii