Ultima oră: Andrei Nicolescu vine la atac! Vezi ce i-a răspuns lui Becali!

 Andrei Nicolescu, liderul echipei Dinamo, a replicat în fața lui Gigi Becali, în urma declarațiilor făcute de acesta înainte de meciul dintre FCSB și Dinamo

Andrei Nicolescu a făcut o observație pentru Gigi Becali după meciul FCSB - Dinamo 2-1: „Am avut un respect excesiv pentru adversari”. FCSB a dominat prima repriză împotriva lui Dinamo, dar echipa lui Elias Charalambous și-a redus intensitatea în cea de-a doua parte a jocului. Profitând de momentul de relaxare al roș-albaștrilor, Dinamo a reușit să reducă din diferență spre finalul partidei, însă nu a avut șanse reale de a marca din nou pentru a egala.

Înainte de derby-ul cu Dinamo, Gigi Becali a afirmat că nu va menaja echipa adversă și că FCSB va alinia cea mai puternică formulă de start disponibilă. După ce vicecampioana a obținut o victorie la limită, Andrei Nicolescu a replicat la adresa patronului FCSB. Președintele lui Dinamo consideră că jucătorii săi au arătat prea mult respect față de adversari.

Cu toate acestea, oficialul echipei "câinilor" rămâne încrezător.


„A fost destul de greu. În prima repriză nu am făcut un joc prea bun. Suntem mici, dar o să creștem mari. Încă ne mai lipsește dinamica. Cred că tratăm cu prea mult respect adversarii și de aici vine, dar o să creștem, o să fie bine.

„Tribunele au fost prea mici pentru un astfel de derby. Sunt convins că un alt stadion ar fi oferit un spectacol mai frumos.Nu cred că asta e important (n.r – că meciul nu a fost amânat). S-a și vorbit că o să fie iureș și nu știu dacă ați văzut vreun iureș pe teren.


Important e ca noi să câștigăm meciurile de Liga 1 ca să ne obișnuim cu așa ceva. Sunt convins că peste câteva meciuri o să arătăm cu totul și cu totul altfel. Asta este, poate a venit prea devreme. Per ansamblu, repriza a doua mai bună.


Sunt un pic nemulțumit că ne-am grăbit la finalizare și sunt nemulțumit că diferența nu e asta din prima repriză, dar ne trezim. O să vedeți că o să creștem și o să arătăm din ce în ce în ce mai bine”, a declarat Andrei Nicolescu, la finalul jocului, potrivit Fanatik.ro


Comentarii