Ultima oră: Dinamo a găsit talismanul golurilor: Transferul care promite să zguduie liga

 

În ciuda incertitudinii privind interdicția la transferuri, Dinamo se consolidează în perspectiva sezonului 2023-2024. Echipa aduce un jucător din Portugalia! "Câinii" au stabilit înțelegeri cu un atacant ce a înscris de 11 ori în 24 de meciuri. Astfel, după ce au ajuns la înțelegeri cu Adnan Golubovic (portar) și Hakim Abdullah (atacant), "câinii" au parafat un acord și cu Goncalo Gregorio, un atacant portughez care a reușit să marcheze de 11 ori în 24 de partide jucate pentru Leiria, conform informațiilor furnizate de Abola.pt.


La Dinamo se petrece o adevărată efervescență!


În ciuda informațiilor circulate în mediul online și în presa sportivă, care transmit altă perspectivă, Dinamo este extrem de activă pe piața transferurilor. În prezent, în tabăra "câinilor" se află trei jucători 

noi, pregătiți să-și pună amprenta în noul sezon care va debuta peste două săptămâni. Aceștia sunt:

Adnan Golubovic (portar)

Hakim Abdullah (atacant)

Gonçalo Gregório (atacant)

Pe lângă aceștia, se poartă discuții pentru alte transferuri, iar lotul echipei Dinamo urmează să se extindă considerabil.

De altfel, nici interdicția la transferuri nu va mai fi aplicabilă în viitorul apropiat, ridicarea ei fiind doar o formalitate și o chestiune de timp. Avem motive să fim optimiști pentru sezonul care vine și nu trebuie decât să ne facem datoria de suporteri, aceea de a fi prezenți pe stadion meci de meci.


Nu uitați că în primele etape nu vom putea juca pe Arena Națională, așa că vă sfătuim să vă procurați abonamente cât mai repede pentru a nu avea probleme cu biletele, mai ales că avem meciuri importante programate unul după altul. Abonamentele se găsesc la link-ul de mai jos și pot fi comandate cu livrare la domiciliu.


Am revenit, câinilor!”, este anunțul făcut de PCH.


Performanțele lui Goncalo Gregorio în fotbal sunt demne de remarcat. La vârsta de 28 de ani, atacantul a strălucit în echipa Leiria din Portugalia, unde s-a alăturat în iulie 2021.


Experiența sa în fotbal cuprinde mai multe cluburi. În trecut, a evoluat pentru Zaglebie Sosnowiec, Pacos Ferreira, Braga B, Casa Pia, Vilafranquense, Leixoes, Farense, Belenenses, Loures, Setubal U19 și Estoril.


În tricoul echipei Leiria, Goncalo Gregorio a participat în 24 de meciuri, reușind să marcheze de 11 ori și să ofere o pasă decisivă. Aceste performanțe evidențiază calitățile sale și pot aduce o contribuție valoroasă echipei Dinamo.

Comentarii