Veste care va provoca fiori de bucurie în rândul fanilor Dinamo

 

Dinamo a rezolvat problema cu jucătorul spaniol Raul Albentosa, în vârstă de 34 de ani, eliberându-se astfel de una dintre cele cinci datorii și obținând "lumina verde" pentru transferuri prin ridicarea interdicției de către FIFA. Dinamo a început să plătească o parte din datorii, având intenția de a informa ulterior FIFA că a achitat în totalitate obligațiile financiare, astfel încât să se ridice interdicția asupra transferurilor.


Aceasta este o săptămână plină de evenimente pentru club, atât în ceea ce privește scăparea de interdicția de transfer în perioada mercato, cât și în privința aprobării noului plan de reorganizare modificat (13 iulie).


Dinamo a finalizat plata către Raul Albentosa.

O veste pozitivă pentru echipa alb-roșie este că au ajuns la un acord cu jucătorul spaniol Raul Albentosa pentru a rezolva situația cu acesta. Clubul se află în discuții și cu ceilalți fotbaliști, precum croatul Ante Puljic, polonezul Janusz Gol, slovacul Adam Nemec și nigerianul Joseph Akpala, în vederea soluționării situației lor.

Dinamo este estimată că va trebui să plătească aproximativ 500 de mii de euro pentru a se elibera de interdicția la transferuri.


„Da, am rezolvat, am închis situația, totul OK. Am mai vorbit și toamna trecută, o repet și acum, nu am vrut niciun moment să fac probleme lui Dinamo. A fost vorba de o sumă nu foarte mare, unii ar spune că e chiar mică, ideea este de principiu. Vorbim despre munca mea”, a reacționat Albentosa pentru Gazeta Sporturilor.


Albentosa, în vârstă de 35 de ani, este căpitanul echipei Vejle, alături de care a promovat la finalul sezonului trecut. A fost adus în Danemarca de către Mario Nicolae, cel care l-a transferat anterior și la echipa Dinamo.


"Faptul că nu am apelat la FIFA nu mă deranjează. Nu a fost o sumă uriașă, dar a fost vorba despre munca mea, mai ales că am contribuit și eu la salvarea echipei", a comentat fundașul central, care a fost unul dintre cei mai valoroși jucători care au contribuit la evitarea retrogradării echipei Dinamo în primăvara anului 2021.


Ante Puljic, fostul căpitan al echipei Dinamo, exprimă așteptări.

Ante Puljic, fotbalist croat în vârstă de 35 de ani, care a fost căpitanul echipei roș-albe, se află și el pe lista celor care trebuie să primească urgent banii lor pentru a rezolva situația cu Dinamo și pentru ca clubul să poată beneficia din nou de dreptul de a face transferuri.


"Momentan, nu am primit niciun ban. Conducerea clubului discută direct cu avocatul meu, eu n-am interacționat cu oficialii lui Dinamo. O să vedem ce va fi mai departe. Eu le-am transmis celor de la Dinamo să discute direct cu avocatul, încă de acum câteva săptămâni când au mai încercat diverse negocieri", a reacționat fotbalistul pentru GSP.

Comentarii