Vlad Iacob lămurește totul pentru Ovidiu Burcă - Răspuns incisiv și elegant!

 


O presă doar pentru Dinamo!


Dinamo este inima noastră: Haideți să o protejăm!


SUPORTERII SUNT SUFLETUL UNEI ECHIPE, IAR DINAMO ARE UN SUFLET PUTERNIC ȘI INIMOSDupă ce Ovidiu Burcă i-a reproșat că a agitat apele la Dinamo, Vlad Iacob a emis un răspuns în care a adus clarificări privind atitudinea sa din ultima perioadă. Întrebat despre ieșirile publice ale administratorului special, Ovidiu Burcă a declarat că acestea au creat o falsă impresie cu privire la starea de criză profundă din cadrul clubului.

Antrenorul a subliniat că omul alături de care a venit în vara lui 2022 în Șos. Ștefan cel Mare nu a avut

 o contribuție pozitivă pentru club în ultima perioadă, în special de când a început să se angajeze în

 dispute publice cu acționarul Andrei Nicolescu.

„Nu vreau sa comentez declarațiile lui Ovidiu. Dinamo are nevoie de prima victorie din acest sezon și

 sunt convins că Ovidiu a pregătit meciul cu Sepsi foarte bine”, s-a limitat să declare Vlad Iacob despre

 afirmațiile antrenorului de la Dinamo, potrivit iamsport.ro.

La o conferință de presă recentă, Ovidiu Burcă a punctat că declarațiile lui Vlad Iacob din ultimul timp au indus o percepție greșită, sugerând că Dinamo se confruntă în continuare cu o criză profundă.

„Sunt obosit de toată tevatura asta. Am încercat foarte mult timp să leg eu lucrurile. Poate Vlad Iacob a avut dreptate când a spus că fiecare trebuia să se ocupe de ce avea de făcut. Eu mi-aș fi dorit să fiu doar antrenor, dar a trebuit să fac și alte lucruri, forțat fiind. La noi niciodată nu e liniște. Găsim motive să apărem, facem scandaluri închipuite, arătăm niște realități care nu există. Am 10 ani de când mă lupt în fotbalul românesc să creez contexte, medii, în care tinerii să se poată dezvolta. Cred că am mai multă experiență decât Vlad pe partea asta.


Suporterii trebuie să stea liniștiți. Dinamo e pe un drum bun. Trebuie să vedem unde eram anul trecut pe vremea asta. Față de anul trecut, lucrurile sunt incomparabil mai bune. Doar să fii rău intenționat să nu vezi această realitate. Am încercat să-i fiu mentor lui Vlad, să-i dau câteva sfaturi, dar se pare că n-am reușit. Ceea ce a făcut el în ultimul timp nu face bine lui Dinamo. Dacă cineva ține la clubul ăsta și vrem să performăm, trebuie să pornim de la lucrurile de la bază.


Trebuie să facem echipă, să găsim soluții în interior. Nu să facem alianțe cu alți oameni, care au apărut deodată interesați de destinele clubului, în condițiile în care n-a fost nimeni aproape de noi când ne-a fost greu”, a declarat Ovidiu Burcă.

În lumina convocării unei AGA (Adunare Generală a Acționarilor) cu scopul de a-l înlocui, administratorul special din Șos. Ștefan cel Mare se confruntă cu o situație delicată, simțindu-se pus în colț. Ca răspuns la această mișcare, acesta a decis să angajeze un avocat pentru a-și proteja și păstra funcția sa, potrivit Prosport.ro

Comentarii