Zvonuri confirmate: Un mijlocaș cu prezențe notabile în cupele europene a semnat cu Dinamo!

 
Dinamo a dezvăluit noul său mijlocaș, Christian Ilic (27 de ani), care a evoluat recent la Doxa Katokopias, în Cipru. Cu ridicarea interdicției la transferuri impusă de FIFA, Dinamo și-a redobândit libertatea și a prezentat cu mândrie cel de-al 7-lea jucător adus în această perioadă de mercato. "Câinii" se arată hotărâți să-și consolideze echipa pentru viitoarele provocări.

Dinamo l-a prezentat pe Christian Ilic

„OFICIAL. CHRISTIAN ILIC LA DINAMO! Clubul nostru, prin canalele de comunicare, este foarte

 încântat să anunțe noul jucător care a semnat un contract cu formația din Ștefan cel Mare, mijlocașul

 Christian Ilic! Născut pe 22 iulie 1996 (27 ani) în Friesach, Austria, Christian este un mijlocaș central

 de 1.85m care a evoluat ultima dată pentru Doxa Katokopias, în primul eșalon fotbalistic din Cipru, echipă pentru care a bifat 34 apariții. 


A pus umărul la promovarea echipei la care și-a început cariera, TSV Hartberg, din liga a 3-a austriacă, până în Bundesliga Osterreich (prima ligă austriacă). A participat în Europa League alături de Lokomotiv Plovdiv, în sezonul 2020/21”, a transmis Dinamo.


În sezonul anterior, Ilic a fost prezent în 34 de meciuri disputate în campionatul din Cipru, având un rol predominant ca mijlocaș central defensiv. Cu toate acestea, el nu a reușit să marcheze goluri sau să ofere pase decisive. Site-ul de specialitate transfermarkt.com estimează valoarea sa la 400.000 de euro.


În ceea ce privește participarea sa în competițiile europene, în sezonul 2020-2021, Ilic a jucat în doar 2 meciuri pentru Lokomotiv Plovdiv în preliminariile Europa League.


Transferurile încheiate de Dinamo în mercato:


Antrenor: Ovidiu Burcă (confirmat)


Jucători aduși: Hakim Abdallah (Virton), Goncalo Gregorio (Leiria), Adnan Golubovic (FC Koper), Cristi Costin (FC Voluntari), Dennis Politic (Cremonese), Josue Homawoo (jucător liber), Christian Ilic (jucător liber)


Jucători care s-au întors: Ricardo Grigore (Petrolul), Geani Crețu (FC Argeș)


Jucători plecați: Alin Șerban (jucător liber), Alin Buleică (jucător liber)

Comentarii