Alarmă la Dinamo! Giani Kiriță dezvăluie motivele îngrijorătoare!

 

Giani Kiriță avertizează din nou despre situația alarmantă a echipei Dinamo, după al treilea eșec consecutiv al clubului.


Giani Kiriță trage un nou semnal de alarmă cu privire la Dinamo

Fostul jucător dinamovist consideră că echipa din Ștefan cel Mare se confruntă cu o perioadă critică și

 susține că, dacă lucrurile nu se vor schimba rapid, există riscul ca Dinamo să retrogradeze din nou în Liga 2.

În partida împotriva echipei Sepsi, jucătorii dinamoviști au ratat mai multe oportunități importante de a

 marca, iar rezultatul final a fost o înfrângere neașteptată. Astfel, Giani Kiriță solicită o intervenție

 rapidă și decisivă în cadrul echipei pregătite de Ovidiu Burcă.

Dinamo, din păcate, nu a avut șansa să înscrie la ocazia din prima repriză, atunci când Dumitrescu a

 gafat la mijlocul terenului și a scăpat Politic singur, dar a dat în portar.

Eu am spus de la început. E foarte bine că a promovat Dinamo, suntem din nou în Liga 1, dar semnalul de alarmă este următorul. Ce facem de acum încolo? Am revenit la ce s-a întâmplat în trecut, să luăm bătaie meci de meci, probabil că o să câștigăm și noi un meci, două… Dar în rest o să îndurăm umilință după umilință.


Cu siguranță că asta nu se potrivește cu spiritul dinamovist. Eu nu vreau să cred într-un discurs în care să vedem ce se va întâmpla în continuare. Nu cred în discursul ăsta. Arătăm rău. Eu sunt primul care spun din capul locului că-mi doresc altceva.


Noi de zece ani doar discursul ăsta îl avem despre Dinamo. Este rău, am retrogradat, nu batem pe nimeni, FCSB ne umilește și așa mai departe. Sunt primul care aș vrea să spun că Dinamo bate pe toată lumea, Dinamo este pe primul loc, Dinamo bate FCSB…


Nu vreau să ne complacem în situația asta, hai că o să fie bine. Pentru că, din păcate, nu arătăm a echipă.  Pur și simplu m-am săturat. Merg pe stradă și mă întreabă oamenii ’Giani, ce facem cu Dinamo?’. Și nu știu ce să le răspund, dau din umeri, pentru că și noi, cei din afară, suntem legați de mâini și de picioare”, a declarat Giani Kiriță, conform Fanatik.


Comentarii