Alertă de ultimă oră: Vestea mare pentru suflarea dinamovistă tocmai a sosit!

 

Dinamo a câștigat primul punct în sezonul 2023-2024 al Superligii, în meciul din deplasare cu „U” Cluj de la Mediaș. În plus față de performanța sportivă, pe tricourile echipei au fost evidențiate și noi parteneri comerciali, în zona claviculei și pe mâneca stângă. Astfel, bucureștenii au adăugat încă doi sponsori: DSF, o firmă specializată în instalații și branșamente de gaz, și Beneva, un brand farmaceutic deținut de Bogdan Pavel, acționar în cadrul Red&White. Detaliile privind aceste două nume, care se alătură celor deja cunoscuți precum Win2, Regata sau Renovatio, sunt prezentate mai jos.


Dinamo adaugă încă doi sponsori pe tricou! În meciul disputat sâmbătă la Mediaș, echipa condusă de Ovidiu Burcă a înregistrat două evoluții semnificative. Pe plan sportiv, "câinii" au obținut primul punct în actualul sezon al Superligii. Din punct de vedere financiar, alb-roșiii au anunțat indirect încă doi sponsori prin prezența acestora pe tricourile echipei: DSF și Beneva.


După ce ProSport a comunicat despre contractele semnate de Dinamo cu Regata, Win2 sau Renovatio, acum ne concentrăm pe situația celor două noi parteneriate.


Pe de o parte, avem DSF, poziționat pe mâneca stângă a tricoului, care, conform informațiilor noastre, este adus în echipă de către Andrei Nicolescu, acționar în cadrul Red&White. Acesta probabil va fi numit administrator special după Adunarea Generală a Acționarilor convocată pentru 17 august.


DSF este o firmă specializată în furnizarea de soluții complete de proiectare și execuție a instalațiilor de gaz pentru diferite tipologii de clienți. Acordul dintre club și noul sponsor rămâne valabil pe parcursul întregii stagiuni 2023-2024. Este de menționat că acesta este considerat un sponsor "mai mic, secundar, care vine alături de echipă", așa cum s-a descris.


Beneva, compania deținută de Bogdan Pavel, acționar în Red&White, contribuie la susținerea Dinamo printr-un acord de tip „barter”.

Referitor la Beneva, această companie este proprietatea lui Bogdan Pavel, care deține 10% din acțiunile Red&White. Despre el, ProSport a relatat la începutul lunii mai.


Având legături strânse cu Eugen Vociu, Bogdan Pavel este implicat în afaceri farmaceutice. Deține distribuitorul de medicamente Pharmnet Group, precum și societățile Europharm Holding SA și Pharmnet Plus SRL. În ceea ce privește Beneva, brandul farmaciilor, acesta este parte a Beneva SRL, care cu câteva luni în urmă a preluat și rețeaua Belladonna, precum și farmaciile Revitalia.


Înțelegerea dintre Dinamo și Beneva se concentrează pe un „barter”. Ce înseamnă acest lucru? Practic, un schimb de bunuri, o formă de troc. În acest caz, Beneva furnizează produse din gama de vânzări a companiei, precum medicamente, în timp ce echipa din „Groapă” oferă în schimb expunere, prin afișarea numelui pe tricoul de joc.============================================

Cititi important!

Sa va mai zic o strategie care poate atrage invesitori si mai mari si mai mici. Daca presa dinamovista, adica noi si ceilalti nu laudam persoanele care dau bani sau ajuta cat pot ei de mult clubul, daca noi nu-i laudam  si ii facem mari prin titluri si articole (adica sa le facem reclama gratis)  pai ne pleaca si aia pe care-i avem. Asa se uita si altii si vad ia uite astia au ajutat Dinamo cu atat si ce frumos vorbeste presa dinamovista de ei, suporterii la fel, hai sa ajutam si noi ca e de bine.  Nu mai fiti asa negativisti. In situatia actula in care se afla Dinamo orice suma, orice ajutor e bine venit. Daca credeti voi ca puteti ajuta clubul Dinamo cu mai mult sau la fel va invit pe toti si de nu va fac la toti numai articole PRO. De nu fac din tantar armasar. Cu ce ar ajuta sa scriu ca da domne au venit doua firme langa Dinamo vai steaua lor, pai ce exemplu dau pentru viitorii posibili sponsori sau finantatori. Ba va rog eu ganditi, ca e gratis!

Da acum sincer credeti ca mi-ar fi greu sa scriu ca astazi s-au alaturat doua firme de mi se face mie mila de ele si vreau sa le donez niste bani... Pai pe cine ar ajuta acele vorbe? Pe mine nu, pe firmele respective clar nu, ar da bir cu fugitii ca ei au venit pentru reclama pozitiva nu sa urle pe ei presa dinamovista si toti suporterii sa-i injure si sa-i ia la misto. Iar pe cei care vor vrea sa vina se uita si ei la un istoric ceva, nu se arunca cu capul si cand vad istoricul plin de apostrofari si injurii la adresa firmelor respective si patronilor pai fug toti. Nu ne permitem sa fim prosti, ok asta cu saracia am stabilit-o suntem saraci, dar daca suntem si prosti chiar ca nu ne mai revenim niciodata. Astia se iau de mine ca de ce o ard cu titluri spumose ca de ce fac din tanrar armasar, pai de-aia fac, ca sa determin si mai multi sponsori si actionari sa ni se alature, ca nu ma costa nimic in plus daca sunt mai bun cu donatorii.

Comentarii