Amenințarea care planează asupra Dinamo: Dinamo la limită

 


O presă doar pentru Dinamo!

Dinamo este inima noastră: Haideți să o protejăm!

SUPORTERII SUNT SUFLETUL UNEI ECHIPE, IAR DINAMO ARE UN SUFLET PUTERNIC ȘI INIMOSDinamo nu a reușit să evite amenințarea majoră a depunctării, după ce, la sfârșitul lunii iunie, clubul de pe „Ștefan cel Mare” a intrat din nou în atenția Federației Române de Fotbal, ca urmare a depășirii pragului de rentabilitate.


Avertizare Serioasă pentru Dinamo: Declarația lui Vlad Iacob care Stârnește Neliniștea Suporterilor: „Suma necesară este de un milion de euro!”

În acea perioadă, reprezentanții clubului au încheiat un acord cu Federația prin care s-au angajat să soluționeze această problemă, reușind să amâne o rezolvare finală până în luna septembrie.

Totuși, condiția este ca până la acea dată să fie acoperit un deficit de aproximativ un milion de euro, conform detaliilor prezentate detaliat de ProSport la mijlocul lunii iulie.

Fostul administrator special de la Dinamo a detaliat circumstanțele în care echipa alb-roșie ar putea fi

 supusă sancțiunilor. În această context, el a prezentat un raport detaliat al activității sale din ultimul an

 la clubul din „Ștefan cel Mare”, subliniind în special punctul 18, în care Iacob a subliniat că a fost principalul negociator al acordului cu Federația Română de Fotbal.

În plus, el a evidențiat că pericolul nu a fost evitat de către Dinamo, menționând că în cazul în care

 clubul nu îndeplinește prevederile înțelegerii până în luna septembrie, echipa condusă de Ovidiu Burcă este expusă la sancțiuni considerabile, inclusiv posibilitatea depunctării.

Da, este un pericol, dacă acel acord de monitorizare nu este respectat. El are niște clauze, niște termeni care trebuie respectați. Sunt niște praguri trimestriale care trebuie respectate. Niște sume de bani care trebuie convertite în capital sau aduse în club, mai puțin prin împrumuturi.

Altfel, clubul riscă sancțiuni grave în plan sportiv. În trimestrul actual, termenul limită este octombrie,

 altfel se riscă depunctarea. Sunt niște majorări de capital social de care clubul are nevoie și care nu sunt

 efectuate astăzi, n-au fost efectuate până în acest moment. Până-n octombrie este nevoie de un milion de euro”, a spus Vlad Iacob în cadrul conferinței de presă. 


Această problemă ar putea fi rezolvată prin majorarea capitalului social, procedeu ce nu poate fi însă realizat cât timp acționarul majoritar „Red & White 2022 Management” nu îi achită lui Dorin Șerdean întreaga sumă stabilită inițial în schimbul pachetului majoritar de acțiuni.

Comentarii