Analiza explozivă: Adevărul crunt pe care toți îl evită!

 


O presă doar pentru Dinamo!


Dinamo este inima noastră: Haideți să o protejăm!


SUPORTERII SUNT SUFLETUL UNEI ECHIPE, IAR DINAMO ARE UN SUFLET PUTERNIC ȘI INIMOS


Daniel Șendre, o analiză detaliată la FANATIK SUPERLIGA despre soarta echipei lui Ovidiu Burcă după înfrângerea din meciul cu Sepsi, scor 0-3. ”Câinii” au parte de un debut dificil în SuperLigă, ocupând ultimul loc în clasament fără niciun punct și cu un singur gol marcat. Cu toate acestea, jocul a prezentat momente promițătoare.


Daniel Șendre dezvăluie o analiză dură după partida Dinamo – Sepsi 0-3

Analistul a disecat fiecare aspect al meciului Dinamo – Sepsi 0-3 și a emis un verdict sever asupra situației echipei "roș-albe", deși performanța lor nu a fost deloc proastă.

”Mergem înainte, așa cum am mers în tot timpul ăsta greu pe care îl traversează Dinamo de câțiva ani.

 Nu a fost un meci rău cu Sepsi, Dinamo chiar a lăsat o impresie bună, dar asta numai datorită faptului

 că așteptările noastre ale tuturor sunt foarte jos.

Intră Dinamo, pasează, se vede că este o echipă lucrată, face posesie chiar, ratează câteva ocazii bune și

 impresia care rămâne este una bună. Realitatea însă este una cruntă. Dinamo după trei meciuri are trei

 înfrângeri, șapte goluri primite, doar unul marcat și este pe ultimul loc în SuperLiga.

Iar posesie, pentru că Dinamo a făcut posesie de 67%, a făcut pentru că Sepsi știa ce urmează să joace Dinamo și astfel s-a retras. Ciobotariu este un antrenor experimentat, nu știu dacă l-a prins într-o capcană pe Burcă, dar unul dintre jucători a și spus după meci că știau ce o să joace Dinamo și chiar așa s-a și întâmplat”, a declarat Șendre.


Ce îl îngrijorează cel mai mult la Dinamo

Cu pasiunea unui autentic suporter al lui Dinamo, Daniel Șendre a exprimat opinia că problemele pe care clubul le întâmpină, în special cele financiare, au un impact negativ asupra performanțelor echipei. Aceasta ar putea fi una dintre cauzele pentru care echipa condusă de Burcă se confruntă cu un început dificil de sezon, fără niciun punct după trei etape.

”Dinamo a respectat întocmai registrul, băieții lui Ciobi au cedat posesia, dar eficacitatea a fost maximă. Au avut trei șuturi pe poartă și au marcat de fiecare dată, în timp ce Dinamo a avut cinci și nu a dat niciun gol.


Nu sunt dezamăgit, sunt mai mult dezamăgit de ce se întâmplă în club. Pentru că neliniștea asta din club, faptul că nu prea sunt bani, se reflectă cumva și în exprimarea echipei pe teren. Se vede că este o echipă lucrată, Ovidiu Burcă are talentul ăsta de a scoate ce e mai bun din ce are la dispoziție, dar aceasta este realitatea cruntă.


Asta are el la dispoziție în momentul de față. Jucători care nu toți sunt de nivelul SuperLigii, jucători nepregătiți fizic. Practic Dinamo este schimbarea din minutul 75, intră Țîră, un jucător de 29 de ani cu doar 21 de goluri marcate în 10 ani de carieră. Ce ar putea să scoată Burcă sau oricare alt antrenor cu asemenea jucători pe care îi are la dispoziție”, a mai spus Șendre

Comentarii