Andrei Nicolescu, proaspătul administrator special al echipei Dinamo, adresează o atitudine critică față
de reprezentanții grupului „Dinamo Socios”, adversarii recent intrăți în sfera acționariatului clubului.
Cu toate că membrii asociației „Dinamo Socios” au inițiat o campanie de sprijin pentru tinerii sportivi din academia clubului, Andrei Nicolescu consideră că, în mod secundar, demersurile acestora au avut efectul de a perturba armonia internă. Administratorul participațiunii Red&White își exprimă convingerea că rezultatele acțiunilor lor au avut un impact mai dăunător decât oricare alt aspect. Aceste declarații au fost rostite în timpul unei intervenții de sâmbătă dimineața, în ziua meciului cu Petrolul.
Andrei Nicolescu, reproșuri pentru „Dinamo Socios”: „Vreți să faceți un bine? Faceți-l în liniște!”
„Cei de la Dinamo Socios au ajutat Academia cu echipamente și cu ce era nevoie, dar efectul a fost mai nociv decât orice altceva. Au făcut două-trei reportaje că e dezastru la Academie, că nu se face nimic.
I-am rugat «Vreți să faceți un bine? Faceți-l în liniște! Sau vreți să vă poziționați că nu e organizat clubul, că e dezastru, ce se întâmplă?!»
Eu am setat tot necesarul pentru Academie săptămâna aceasta și cât mai repede toate grupele vor avea
tot ce au nevoie. Nu s-a pus problema ca cineva care vrea să ajute să nu poată să o facă”, a spus Andrei Nicolescu, la „Digi Sport Matinal”.
Palpitante dezvăluiri privind condițiile de antrenament ale tinerilor fotbaliști din cadrul academiei lui Dinamo
În prima parte a lunii iulie, Adrian Motoacă, medicul fost al clubului Dinamo și unul dintre inițiatorii
programului „Dinamo Socios”, dezvăluia într-o intervenție în direct la emisiunea GSP Live, detalii
uluitoare despre mediul precar în care se desfășoară pregătirea juniorilor din cadrul echipei de pe „Ștefan cel Mare”.
El sublinia faptul că, la acel moment, tinerii fotbaliști de la Dinamo erau lipsiți de elementele esențiale pe care un club de fotbal ar trebui să le ofere: de la echipamentul de antrenament până la jachetele pentru vremea rece. Mai mult decât atât, pare că nici apă, absolut necesară în condițiile caniculare din Bucureștiul verii, nu le era pusă la dispoziție.
„Este o imagine dezolantă. Este o lipsă acută de materiale. Ne-am îndreptat atenția către centrul de
copii și juniori, pentru că este condiția necesară și suficientă ca un club din Liga 1 sau Liga 2 să-și ia
licența. Acei copii au nevoie de materiale de antrenament, de vitaminizare, de apă, de orice ține de desfășurarea normală și corectă a clubului.
Din ce am identificat noi, și ne-am concentrat acțiunile către nevoile lor, au numai 50% din ce au nevoie”, spunea doctorul Motoacă pe 12 iulie.
Comentarii
Trimiteți un comentariu