Anunțul despre un jucător de la Dinamo care stârnește discuții aprinse intre suporteri!

 La 23 de ani, Geani Crețu s-a întors la echipa "câinilor" în această vară, implicându-se în

 antrenamentele conduse de Ovidiu Burcă. Cu toate acestea, perspectiva sa în rândul "alb-roșiilor" pare

 să fi pierdut din strălucire. Deși a revenit în rândurile lui Dinamo înaintea începerii Ligii 1, Geani Crețu nu a pășit pe teren în calitate de jucător, potrivit informațiilor oferite de GSP.ro. În pofida eforturilor sale sub îndrumarea lui Ovidiu Burcă, pare că planurile de viitor ale tehnicianului nu îl includ pe acest tânăr fotbalist.

În prezent, situația lui Geani Crețu în cadrul clubului necesită clarificări. Variantele care se conturează

 sunt două: fie va fi cedat în regim de împrumut, fie va fi transferat definitiv către altă echipă.

În sezonul precedent al Ligii 1, Geani Crețu a evoluat pentru FC Argeș, dar nu a reușit să atingă faza barajului de promovare.

Dinamo l-a cedat pe Geani Crețu către FC Argeș în luna septembrie a anului 2022. Tânărul fotbalist a adunat un număr considerabil de apariții în echipa din Trivale, beneficiind în special de statutul său de jucător eligibil pentru categoria U21. Cu toate acestea, formația alb-violetă a renunțat la serviciile jucătorului înaintea dublei confruntări de baraj cu Dinamo.


Geani Crețu a participat la 22 de meciuri și a oferit o pasă decisivă în timpul sezonului precedent, îmbrăcând tricoul FC Argeș.

Potrivit declarațiilor lui Daniel Stanciu, unul dintre oficialii clubului din Pitești, decizia de a-l exclude

 din lot pe Geani Crețu înaintea duelului cu Dinamo a fost motivată de dorința de a evita riscurile

 înaintea acestui meci crucial. Astfel, tânărul fotbalist a părăsit FC Argeș în zilele care au precedat cele două partide decisive.


Dubla confruntare s-a încheiat cu scorul de 6-1 în favoarea lui Dinamo pe Național Arena, iar echipa condusă de Bogdan Vintilă a confirmat victoria cu un scor de 4-2 în meciul de la Mioveni, asigurându-și astfel revenirea în Liga 1.

În conformitate cu termenii contractelor existente, Crețu a revenit în rândurile echipei în această vară, participând activ la pregătiri încă de la reluarea antrenamentelor.

Ovidiu Burcă și-a menținut poziția în ceea ce privește Geani Crețu. Mesajul transmis de către antrenor

 încă de la acel moment a fost clar și hotărât, cu atât mai mult cu cât același Ovidiu Burcă a fost de acord cu împrumutul jucătorului în toamna anului precedent.

"Pe Ricardo Grigore, care se întoarce după împrumut, îl cunosc de la juniori... El din varii motive a avut o stagnare, dar poate aduce un foarte mare plus în momentul acesta lui Dinamo.

Geani Creţu a avut o situaţie mai delicată, aici pe poziţia lui am preferat să folosim juniori şi de aceea


 am preferat să-l cedăm împrumut în SuperLiga. Acum rămâne să vedem ce decizie vom lua şi în privinţa lui, dacă rămâne sau nu", a precizat antrenorul, la jumătatea lunii iunie.

Geani Crețu a acumulat 46 de apariții și a înscris un gol în tricoul echipei Dinamo.

Comentarii