Arbitru de top desemnat pentru Universitatea Cluj - Dinamo!

 Ovidiu Hațegan, unul dintre cei mai experimentați arbitri din România, a fost desemnat să arbitreze

 meciul dintre Universitatea Cluj și Dinamo, marcând astfel a doua sa apariție pe teren după revenirea în activitate. În prima sa confruntare, Ovidiu Hațegan a fost la conducerea meciului dintre Universitatea Craiova și Oțelul Galați, care s-a încheiat cu un scor de 0-0, demonstrând că poate gestiona partida fără incidente și fără faze controversate.


Partida Universitatea Cluj - Dinamo va fi condusă de Ovidiu Hațegan, avându-l alături ca asistenți pe Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe, iar arbitrul de rezervă va fi Rareș Vidican. În cadrul sistemului VAR, arbitrajul video, va fi prezent Radu Petrescu, iar ca AVAR (asistent al arbitrului video), va fi Mircea Ardelean. Toate aceste numiri au fost anunțate înaintea meciului pentru a asigura corectitudinea și imparțialitatea desfășurării partidei.

Ovidiu Hațegan a vorbit despre emoția pe care a simțit-o la revenirea pe gazon: „Am simțit căldura

 tuturor, m-am bucurat pentru revenire. A fost un moment foarte plăcut și emoționant.

După 16 luni, a fost un moment dificil în viața mea, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că sunt bine, probabil mi-a dat Dumnezeu un semn să fac o pauză.

Kyros, Federația… toată lumea a fost alături de mine și am clădit totul pentru a reveni. Medicii mi-au dat acest imbold, mi-au spus că pot reveni, doar să-mi pregătesc pașii așa cum trebuie. M-am pregătit, nu mi-am asumat niciun risc și mă bucur că sunt din nou în postura de arbitru”.

„Sunt niște trăiri care se explică greu prin cuvinte. Am avut sprijinul familiei, soția și copiii au fost

 alături de mine. Vreau să le spun că îi iubesc și că ne vedem mâine acasă.

Am primit multe mesaje pe rețelele de socializare, pe telefon, le mulțumesc medicilor și familiei care a suferit în toată această perioadă”, a mai spus Ovidiu Hațegan, potrivit Fanatik.ro


„Am primit dreptul de a avea o viață nouă!”

„Nu au fost momente dificile, pentru că imediat după acel incident din viața mea, acea cumpănă, mi-am resetat tot și am plecat pe ideea că arbitrajul face parte din trecut.

N-am considerat că am pierdut ceva, ci că am câștigat ceva, adică dreptul de a avea o a doua viață”, a continuat Ovidiu Hațegan, fiind emoționat de revenire.

„Iar mulți nu au ocazia aceasta, îi mulțumesc lui Dumnezeu, nu îmi fac niciun plan, iau fiecare zi așa cum este ea. Le mulțumesc încă o dată celor care au fost alături de mine”, a mai spus arbitrul.


Comentarii