Breaking news: Andrei Nicolescu demarează cu o schimbare radicală la Dinamo!

 


Imediat după ce a fost numit în funcția de administrator special, Andrei Nicolescu a comunicat  pentru

  FANATIK că principalul său obiectiv pe termen scurt este să stabilească o atmosferă coerentă în echipă. Vlad Iacob a fost eliberat din poziția de administrator special la Dinamo și a decis să părăsească clubul fără a contesta această decizie în instanță. Funcția lui Iacob a fost preluată de către Andrei Nicolescu, care acum deține dreptul de a semna în numele clubului.


"Noua Direcție Pe Care Vreau Să O Urmez"

Andrei Nicolescu, noul administrator special al echipei, a subliniat că prima schimbare importantă pe care intenționează să o implementeze la Dinamo este crearea unui mediu stabil și armonios în cadrul echipei, în ciuda diferențelor care au fost expuse public între Nicolescu și Iacob.

“Singura schimbare pe termen scurt va fi să evităm disensiunile. Nu aş mai vrea ca la Dinamo să există

 disensiunile din ultima perioadă şi să asigurăm un climat de performanţă. Este o schimbare majoră pe care eu vreau să o fac”, a spus Nicolescu.

Andrei Nicolescu preia oficial funcţia pe data de 4 septembrie: “Sunt formalităţi!”

Deși a intrat deja în atribuțiile sale ca administrator special, Andrei Nicolescu va deveni oficial titularul

 acestei funcții începând cu data de 4 septembrie. SC Dinamo 1948 SA a inițiat procesul de modificare a

 statutului la ONRC, stabilind termenul de soluționare pentru 4 septembrie. Până la această dată, trebuie

 să fie completate toate documentele necesare și să se obțină aprobarea judecătorului sindic.

“Nu ştiu exact ce documente s-au depus de către administratorul judiciar, dar efectele hotărârii sunt de la data la care se aprobă hotărârea. Restul procedurilor sunt pentru opozabilitate sau înregistrare la Registrul Comerţului. 


Adică, hotărârea produce efecte de la momentul înregistrării ei, adică data de 17 august. Nu ştiu exact ce să vă spun, pentru că de aceste documente se ocupă administratorul judiciar. El a condus AGA şi el are prerogativele. Sunt formalităţi. Dar s-a publicat în Monitorul Oficial”, a spus Nicolescu

Noul administrator special a fost adus în atenția publicului prin canalele oficiale ale clubului Dinamo. Cu toate că mai sunt câteva formalități de finalizat, Andrei Nicolescu a preluat funcția de administrator special, în timp ce Vlad Iacob a acceptat decizia AGA privind revocarea sa din această poziție.

Pe lângă aceasta, noul administrator special a fost prezentat public prin mijloacele oficiale ale clubului

 Dinamo, anunțând că în decurs de două săptămâni va găzdui o conferință de presă pentru a discuta despre direcțiile sale viitoare în cadrul echipei.

La doar un an și o lună de când a fost numit administrator special, Vlad Iacob își ia rămas bun de la echipă. În timpul mandatului său, Dinamo a reușit să se califice în SuperLigă, după ce a învins FC Argeș în baraj, cu un scor general de 8-5.


De-a lungul a 13 luni, Vlad Iacob a ocupat poziția de administrator special la Dinamo.

Pe 4 septembrie, Andrei Nicolescu va prelua oficial rolul de administrator special.


Comentarii