Breaking news: Meciul lui Dinamo din Cupa României, în pericol?

 Nesiguranță înaintea meciului lui Dinamo din Cupa României! Metaloglobus se confruntă cu provocări organizatorice

Metaloglobus se confruntă cu probleme serioase înaintea partidei cu Dinamo, deoarece este clubul

 gazdă al meciului din Cupa României. Acesta este un moment crucial înainte de intrarea în etapa grupelor a competiției.


Echipa din Liga 2 se confruntă cu o situație dificilă la sfârșitul săptămânii, având în vedere că a aflat că nu poate juca împotriva lui Dinamo nici la Voluntari, nici la Chiajna, pe stadionul Concordiei.

Deoarece meciul a fost stabilit să aibă loc într-un cadru nocturn, marți, începând cu ora 19:00,

 posibilitatea desfășurării partidei la Clinceni a fost eliminată, dat fiind necesitatea unui generator. "La

 Clinceni, la ora 17:30, am fi putut juca fără dificultăți, însă decizia nu a fost în mâinile noastre", afirmă reprezentanții Metaloglobus, conform ProSport.

Buftea nu a fost o opțiune viabilă întrucât Jandarmeria a declarat că pe stadionul respectiv meciul nu poate avea loc cu spectatori, din cauza clasificării acestuia drept un eveniment cu risc mediu.


În situația în care Metaloglobus ar juca fără suporteri la Buftea, neavând terenul suspendat, există riscul ca echipa să piardă meciul prin decizie și mai grav, să fie exclusă din Liga 2.


Metaloglobus își dorește să mute meciul cu Dinamo la Târgoviște. Cu doar patru zile rămase până la începerea partidei, presiunea crește asupra clubului de a stabili locul de desfășurare. Prin urmare, ei sunt 

în discuții rapide cu reprezentanții Chindiei pentru a primi un răspuns prompt.

În acest moment, cel mai probabil scenariu este ca meciul dintre Metaloglobus și Dinamo să aibă loc la Târgoviște, deși nimic nu este confirmat definitiv.

Conducerea lui Dinamo este și ea în așteptare, dialogând cu oficialii de la Metaloglobus pentru a primi cât mai curând o decizie finală.

Comentarii