Breaking News: Vedeta internațională pe radarul Dinamo și a altor două cluburi românești!

 

Dinamo, Rapid și Hermannstadt par să-și manifeste interesul pentru mijlocașul central italian Alessandro Murgia (26 de ani), jucătorul care și-a început cariera la Lazio și s-a alăturat echipei Spal în 2019.

În începutul anului 2021, Universitatea Craiova îl urmărea pe Alessandro Murgia, mijlocaș central cu

 14 selecții pentru naționala U21 a Italiei. Cu toate acestea, transferul la clubul lui Mihai Rotaru nu s-a concretizat, iar acum el este din nou în atenția unor cluburi din România.


Dinamo, Rapid și Hermannstadt sunt echipele care își doresc să-l aducă pe mijlocașul central italian,

 potrivit publicației Tuttomercatoweb, care afirmă că Murgia caută să părăsească Spal după retrogradarea clubului în Serie C.

trei cluburi din SuperLigă își doresc cu ardoare serviciile mijlocașului Alessandro Murgia, care și-a început cariera la Lazio!

În sezonul trecut, Murgia a fost prezent pe teren în 20 de meciuri pentru Spal, dintre care 18 în Serie B

 și două în Cupa Italiei. Experiența sa în formația din Ferrara numără 92 de apariții, în care a reușit să înscrie două goluri și să ofere șase pase decisive.


Cu toate acestea, cele trei echipe românești interesate de Murgia nu vor avea parte de o misiune ușoară. Potrivit sursei citate, talentatul mijlocaș central italian este o prezență dorită și căutată de multiple cluburi.

De la începuturile sale în academia Lazio, Murgia a parcurs o impresionantă călătorie, ajungând să fie promovat la prima echipă biancocelestă în 2015. Timp de 4 ani, a reprezentat cu mândrie culorile Lazio la nivelul seniorilor, până în 2019, când și-a început o nouă etapă la Spal.


Cu un total de 49 de prezențe în echipa principală a lui Lazio, acest mijlocaș talentat și-a pus amprenta cu 4 goluri și două pase decisive în palmares.


Comentarii