Despărțire neașteptată în tabăra Dinamo: Un alt jucător-cheie pe cale să plece vara aceasta

 Încă un jucător se pregătește să părăsească Dinamo în această vară. Potrivit informațiilor de la

 FANATIK, portarul Filip Dujmovic a solicitat să i se permită să plece. La vârsta de 24 de ani, bosniacul a sosit plin de ambiții la echipa lui Ovidiu Burcă vara trecută.

Familiarizați cu necesitatea unui portar care să inspire încredere, Dinamoviștii au adus în această vară pe Adnan Golubovic din Slovenia, un jucător care a demonstrat performanțe bune, ceea ce a complicat și mai mult situația lui Dujmovic.

În urma acestor evoluții, după doar un an de la venirea sa în echipa "câinilor", Filip Dujmovic s-a

 adresat antrenorului Ovidiu Burcă cu solicitarea de a fi lăsat să părăsească Dinamo. Neîmpăcat cu

 statutul de rezervă, jucătorul bosniac a găsit înțelegere din partea antrenorului pentru a fi transferat.

 Plecarea iminentă a lui Dujmovic a determinat transferul în ultima clipă al lui Răzvan Began, deoarece Dinamo nu ar fi avut nevoie de un al treilea portar în altă situație. Clubul a oficializat achiziționarea jucătorului care a evoluat recent la FC Botoșani, chiar dacă mutarea s-a concretizat cu dificultăți semnificative.


Originea conflictului dintre Vlad Iacob și acționari

Surprinzător, cel care a propus aducerea lui Răzvan Began a fost antrenorul Ovidiu Burcă, iar acordul a fost dat de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu. Cu toate acestea, blocajul a apărut din partea administratorului special Vlad Iacob, aflat într-un conflict deschis cu acționarul majoritar al clubului, Red&White.

În final, problema a fost rezolvată, dar neînțelegerile nu s-au încheiat. Peste o săptămână, pe 17 august,

 Red&White a convocat Adunarea Generală a Acționarilor pentru a discuta despre înlocuirea lui Vlad Iacob cu Andrei Nicolescu în funcție.

Conflictul dintre Vlad Iacob și Red&White a avut consecințe asupra unei alte persoane în zilele trecute: Romeo Bănică. Cu exactitate, numirea acestuia în funcția de director de marketing al echipei, anunțată public de Red&White prin Eugen Voicu, a fost temporar suspendată.

Izvorul confruntării dintre Vlad Iacob și Red&White a fost marcat de momentul în care administratorul special a expus că acționarii clubului Dinamo se confruntă cu dificultăți financiare semnificative și contribuția lor la club ar fi insuficientă. În plus, s-a subliniat că Dinamo se confruntă cu obligații financiare considerabile, iar amenințarea falimentului este tot mai iminentă. Cu toate acestea, acuzațiile au fost respinse ferm de către acționari.


Comentarii