Destinul antrenorului dinamovist Burcă pare să strălucească în ochii unor oameni din fotbal - Vezi ce calități i-au descoperit

 


Dumitru Dragomir dezvăluie încă o "premoniție"! Cine va prelua frâiele echipei naționale a României

 în viitor și pe ce argumente se sprijină. Apariția lui Dumitru Dragomir în lumina reflectoarelor la cea

 mai recentă ediție a emisiunii "MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ" a fost cu adevărat memorabilă. "Oracolul din Bălcești" își arată din nou abilitățile și îl identifică pe Ovidiu Burcă ca următorul selecționer, după Edi Iordănescu.


Perspectiva lui Dumitru Dragomir se îndreaptă către Ovidiu Burcă în ceea ce privește echipa națională a României: "Destinat să își găsească locul în rândul marilor echipe!" O relație de lungă durată cu antrenorul echipei Dinamo îl pune pe Dumitru Dragomir într-o poziție privilegiată: „Ăsta se face antrenor bun! Iubitule, îl cunosc cum te cunosc pe tine! A fost antrenorul nepotului meu la Rapid. El l-a promovat la Divizia C. Băi, numai cum arată îl respecți! 

Fii atent. Era la echipa a doua a lui Rapid și venise din patron de Rapid. Venea îmbrăcat după ultima modă, mi-a plăcut de el. Nu jignea o dată un jucător sau să zică ceva”. 

Horia Ivanovici e sigur că Burcă va fi o variantă pentru banca echipei naționale a României: „Ține

 minte ce îți spun! În câțiva ani, o să se bată și la națională Burcă! Nu știu, 5 ani, 8 ani… Ești de acord cu mine?”

.Dumitru Dragomir este ferm convins că responsabilitatea pentru reușita promovării echipei Dinamo aparține exclusiv lui Ovidiu Burcă.

Dumitru Dragomir susține că susținătorii devotați ai clubului Dinamo ar trebui să comemoreze contribuția antrenorului printr-o sculptură în onoarea sa.

 „Da! Mie mi-a plăcut extraordinar și este meritul lui 100%! Nu mai e și altul care să aibă 1% merit pentru revenirea echipei Dinamo”.

„Profetul” FANATIK știe și care sunt marile atuuri ale lui dinamovistului: „Burcă e citit în primul rând. Bine documentat. Are o calitate nemaipomenită că înțelege jucătorii.

Îl văd la națională, dar acum este antrenor acolo. Dacă vine cu Dinamo în primele zece anul ăsta, zboară la echipe mari din lume!”, a mai surprins nea Mitică. Ovidiu Burcă mai are contract cu Dinamo până la 30 iunie 2025.

Dragomir îl felicită pe Burcă și pentru transferul lui Denis Politic: „Păi cine scotea mă din… Doamne!

 L-a adus pe Politic ăsta, de unde l-o fi scos! Ca să îți dai seama ce fotbal tâmpit avem noi, dacă unul din liga a treia din Anglia e lider la o echipă în România! 

E un fotbalist pe care și Dinu l-a lăudat. Fundașul, Amzăr, ce tare e și ăla! Burcă a făcut din rahat bici! Categoric! Nu credeam că bat pe Voluntariul, care o echipă bună, bună!”. Comentarii