Dinamo în vâltoarea problemelor - Burca se luptă cu efectivul pentru confruntarea cu Rapid

 


Fără prezența lui Dani Iglesias și Gorka Larrucea pe teren, Dinamo a înregistrat o remiză cu Petrolul

 Ploiești, scor 1-1. Acești jucători nu vor putea fi utilizați de Dinamo nici în confruntările cu

 Metaloglobus și Rapid, ambele programate în săptămâna următoare. După încheierea meciului cu "lupii galbeni", Ovidiu Burcă a abordat subiectul accidentărilor celor doi mijlocași și a subliniat că aceștia nu vor putea contribui la eforturile echipei alb-roșii în perioada imediat următoare.

„Nu știu dacă sunt accidentări grave. Dar 10-12 zile sunt în afara circuitului după mai vine și perioada în care trebuie să se întoarcă la antrenamentul specific. Dar cam 2 săptămâni sunt afară”, a spus Ovidiu Burcă la finalul partidei cu Petrolul.

Pentru Dinamo urmează o perioadă cu două jocuri într-o săptămână. Marți, „câinii” se vor deplasa la

 Târgoviște pentru partida din Cupa României, cu Metaloglobus, ca mai apoi, pe 1 septembrie,  să evolueze în derby-ul cu Rapid în campionat.

Lamine Ghezali se simte bine, a stat o lună de zile. Nu mai are dureri, dar e nevoie de răbdare să revină la forma inițială.- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo, potrivit GSP.ro

Reacția Elisabetei Lipă, după ce dinamoviștii s-au plâns de starea gazonului de pe „Arcul de Triumf”: „Au posibilitatea să se ducă și să joace pe alte stadioane”

Participând la Campionatul Național de canotaj pe mare, desfășurat în Constanța, Elisabeta Lipă a împărtășit observațiile sale cu privire la declarațiile făcute de reprezentanții echipei Dinamo în legătură cu condițiile terenului de joc de la "Arcul de Triumf".

„Dacă nu este bine îngrijit gazonul de către stat, cei de la Dinamo au posibilitatea să se ducă și să joace

 pe alte stadioane, unde terenul se prezintă mult mai bine. Să nu uităm că avem temperaturi foarte mari,

 iar gazonul nu are cum să nu sufere, având în vedere că acolo se desfășoară și meciuri de fotbal, și antrenamente de rugby, pentru că naționala va începe Cupa Mondială.

Gazonul este foarte folosit și nu are timp să-și revină, date fiind temperaturile ridicate și folosirea excesivă a acestuia. Asta nu înseamnă că între pauzele competiționale gazonul n-o să fie revigorat. 


Deci, cui nu-i convine... Statul român are terenuri, privatul la fel, au posibilitatea să joace unde vor ei. Nimeni nu-i obligă să joace pe «Arcul de Triumf»”, a declarat Elisabeta Lipă.

Comentarii