Dinamo in Cupa: Ce Detaliu neașteptat a Uimit Pe Toată Lumea?

 
Într-un moment cu totul inedit, s-a întâmplat ceva deosebit la meciul dintre Dinamo și Metaloglobus,

 unde echipa roș-albă a reușit să câștige cu scorul de 2-1 în cadrul play-off-ului Cupei României. Ceea

 ce a făcut ca această partidă să iasă în evidență a fost discursul inedit al comentatorului Gabi Safta, care a adus zâmbete pe chipurile celor prezenți în tribunele stadionului din Târgoviște.


Cu o experiență anterioară de 9 ani în cadrul Federației, unde a lucrat mai ales în departamentul de Competiții Juniori, jurnalistul Gabi Safta a fost ales să fie vocea meciului dintre Metaloglobus și Dinamo. Înainte de startul partidei, Safta a dorit să transmită un mesaj de apreciere fanilor echipei Dinamo prin intermediul sistemului de amplificare:

„Fără acești fani dedicați, Dinamo n-ar mai fi existat! Și am și o surpriză pentru voi”, a spus Safta, moment în care, pe stadion, a început să răsune unul dintre imnurile echipei. Fanii roș-albilor au gustat momentul și au aplaudat gestul lui Safta, potrivit GSP.ro

Gabi Safta a completat: „Nu m-am drogat și nici nu sunt beat!”

Fost crainic la meciurile FCSB-ului și un stelist recunoscut, Safta s-a simțit dator să vină cu o

 completare amuzantă: „Nu m-am drogat și nici nu sunt beat, dar m-am maturizat și eu și pot să

 recunosc acum că Dinamo are niște suporteri deosebiți! Aveți tot respectul meu!”.

La începutul meciului, Safta avusese și un comentariu care i-a deranjat pe dinamoviști: „Îi rog pe suporterii neutri de la Târgoviște să susțină Metaloglobus. Nu contează cât, 90 de minute, chiar și 120 dacă intrăm în prelungiri”. Îndemnul a fost urmat de un cor de huiduieli.

Recent despărțit de Federația Română de Fotbal cu aproximativ trei luni în urmă, Gabi Safta găzduiește

 o emisiune pe Radio Gold FM și, în plus, oferă comentarii pe Facebook pentru meciurile echipei FCU Craiova. În timpul verii acesteia, el a lansat un asalt puternic asupra conducerii Comisiei Centrale a Arbitrilor, în timp ce comenta meciul dintre Sepsi și FCU Craiova, scor 1-0.


În timpul rămas liber, Gabi Safta lucrează ca jurnalist independent și în trecut a fost vocea meciurilor echipei lui Gigi Becali.

Comentarii