Enigma Dinamovistă: De ce un adevărat dinamovist îi pune sub semnul întrebării pe actionari?

 
"Procurorul" a adus în discuție conflictul intern din interiorul echipei "câinilor", punând accent pe confruntarea dintre familia Iacob și tandemul format din Eugen Voicu și Andrei Nicolescu. Acest cuplu preluase controlul clubului prin intermediul firmei "Red & White".


Nemulțumirea lui Cornel Dinu față de acționarii de la Dinamo

În cel mai recent episod al emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Cornel Dinu și-a exprimat îndoielile cu

 privire la competențele celor doi acționari. El consideră că aceștia nu dispun de pregătirea necesară pentru a conduce cu succes un club precum Dinamo.

 În fotbal nu ai timp să serbezi pentru că joci peste o săptămână și poți să pierzi. Sărbătorile sunt doar atunci când se încheie campionate, se încheie sezoane cu titluri, cu cupe.

Dinamo a reușit după trei meciuri grele, cu echipe puternice, să ia 3 puncte meritate după felul în care au jucat în fața Botoșaniului, dar mai sunt multe de așezat acolo, începând de la aspectele financiare, organizatorice.

Nu sunt de acord sub nicio formă ca o echipă să fie condusă de niște oameni care nu au nimic în comun cu fotbalul cum este domnul Voicu, care a recunoscut că nu se pricepe și care la origine este forjor tratamentist”, a declarat Dinu.


Ceea ce îl nemulțumește în legătură cu Andrei Nicolescu

Fostul internațional de renume și-a îndreptat atenția asupra lui Andrei Nicolescu, susținând că acesta a comis acțiuni borderline în timpul mandatului său la Rapid. Mai mult, el anticipează o nouă fază complicată din punct de vedere financiar pentru Dinamo.

”Dincolo, în ceea ce-l privește pe domnul Nicolescu, la fel. Ei au reușit să-i adoarmă într-un fel pe suporteri, care sunt entuziaști și vor binele echipei și nu intră în a discerne capacitățile reale ale acestor conducători.

Nicolescu are un trecut, își face un chilipir fotbalistic. Ar fi o discuție mai lungă, nu pot să spun decât că

 dacă ați studia cu atenție prezența lui Rapid încă din sezonul din Liga 3 ați vedea că a făcut niște combinații la limita legii.

A știu să le facă, i-a păcălit pe ceilalți parteneri și cred că și unul, și celălalt, pentru că domnul Voicu are

 trecutul acesta cu suspendare de la Fondul Monetar Internațional de pe piața financiară, au văzut o afacere din Dinamo, prin a atrage niște naivi entuziaști și a încerca să rezolve problemele finaciare ale echipei care sunt foarte grele și care vor apărea foarte rapid în viitorul apropiat”, a spus Dinu.

Elogii aduse lui Burcă pentru comportamentul său

Potrivit lui Cornel Dinu, abordarea lui Ovidiu Burcă în alcătuirea echipei tehnice se bazează pe bogata sa experiență, iar fiecare membru știe exact cum să-și aducă contribuția pentru a aduce un plus de valoare echipei Dinamo.

”Eu cred că Burcă are și o echipă tehnică, pentru că aici nu se mai poate vorbi de foarte mulți ani în

 fotbal pentru un om care să facă și echipa, să și antreneze. Îl are pe Mihăescu, îl are pe Colceag acolo, mai are câțiva antrenori.


Burcă este omul care dă o anumită atitudine, o anumită ținută echipei și lucrul acesta se vede. Dar cred că acolo este o muncă în echipă în care fiecare își face rolul său și sunt niște oameni cu experiență.


Mihăescu este de pe timpul lui Lucescu în Dinamo, iar pe Colceag nu l-am cunoscut decât foarte puțin când eram conducător la Progresul, dar o perioadă lungă de timp mi se pare că a fost și lector la Școala de Antrenori. E o echipă care se completează și ridică oarecum valoarea lotului prin prestațiile pe care le antrenează și le pun în teren. Ceea ce s-a văzut și aseară”, a afirmat Dinu.


Comentarii