Eșecul neașteptat al campaniei de finanțare a lui Dinamo: Red&White face dezvăluiri șocante!

 

Red&White Management 2022 SA, firma care controlează 80% din părțile sociale ale echipei Dinamo, a comunicat în această zi finalizarea inițiativei de finanțare prin intermediul platformei Seedblink. Încercarea acestui demers a eșuat în totalitate. Orice suporter al clubului Dinamo avea oportunitatea de a achiziționa părți sociale în cadrul clubului prin investirea unei anumite sume de bani prin intermediul platformei Seedblink. Prețul pentru o parte socială a fost de 1172,08 euro. Scopul dinamoviștilor era de a acumula cel puțin 100.000 de euro. Această inițiativă a fost lansată pe data de 21 iunie, în cadrul unei evenimente desfășurate la Muzeul Fotbalului din București.

Astăzi, conducătorii clubului din „Ștefan cel Mare” au anunțat că suma de 100.000 de euro nu a fost

 atinsă. În plus, cei care au investit în acest proiect își vor recupera banii.

Campania de finanțare de la Dinamo a eșuat: „Polemicile generate recent au redus semnificativ potenţialul campaniei”

Mai jos găsiți textul complet al comunicatului de presă furnizat de reprezentanții clubului Dinamo:

Red&White Management anunţă finalizarea campaniei de finanţare prin Seedblink.

RWM anunţă finalizarea campaniei de finanţare prin platforma Seedblink, la 1 august 2023. Polemicile generate recent au redus semnificativ potenţialul campaniei, rezultând într-o dinamică de subscriere reţinută, determinând mai mulţi utilizatori ai Seedblink să nu mai transfere sumele asumate iniţial.

Reamintim că, în ultima perioadă, interese ostile au încercat să destabilizeze clubul, exploatând măruntele mize personale şi afectând astfel direct cât şi indirect binele clubului Dinamo 1948.

Ȋn aceste condiţii, ţinând seama că, la data de 1 august 2023, suma efectiv alocată proiectului era mai mică de 100.000 de euro – ţinta minimă pentru succes – Seedblink a demarat procedura de închidere a rundei şi restituirea sumelor virate.

Mulţumim tuturor celor care ne-au acordat încrederea. Ȋi asigurăm că acţiunile iresponsabile ale unor

 oportunişti - care s-au eliminat singuri din familia lui Dinamo - doar au amânat momentul în care

 suporterii vor deveni acţionari. După ieşirea din insolvenţă, RWM are în vedere o nouă campanie de finanţare, prin intermediul căreia cei care şi-au investit pasiunea, energia şi aşteptările în Dinamo vor putea achiziţiona acţiuni direct la club.

Ȋn urmă cu mai puţin de un an, RWM a promis că va stabiliza clubul, va plăti restanţele, va face toate demersurile necesare pentru a obţine licenţa şi rezultate sportive consistente pentru promovarea în Superligă.

Ne-am respectat promisiunile. Dinamo s-a calificat în prima ligă, interdicţia la transferuri a fost ridicată, jucatorii au contracte la zi. Vom continua să investim.

Eliminând factorii toxici pentru performanţă, acţionând cu responsabilitate, profesionalism şi echilibru, susţinându-i constant pe Ovidiu Burcă, pe jucători şi întreaga echipă tehnică, vom obţine şi victoriile pe care le merită toţi suporterii dinamovişti.


-comunicat Red&White Management 2022 SA

Comentarii