Ești curios să afli cât costă să asisți la meciul Dinamo - FC Botoșani? Răspunsul aici!

 În ziua de luni, Dinamo va întâlni echipa FC Botoșani, adversarul pe care l-a învins ultima dată în Liga 1 în mai 2022. Clubul a dezvăluit costul biletelor pentru meciul ce va avea loc pe arena „Arcul de Triumf”. Meciul Dinamo - FC Botoșani este programat pentru luni seara, începând cu ora 20:30. Echipa „câinilor” caută să obțină prima victorie în actualul sezon al Ligii 1 în partida cu FC Botoșani, care va avea loc luni seara pe stadionul „Arcul de Triumf”. Meciul de pe data de 14 august, cu începere de la ora 20:30, reprezintă un moment important pentru formația roș-albă.

Prețurile pentru biletele la meciul Dinamo - FC Botoșani au fost oficializate de reprezentanții clubului

 bucureștean: cel mai accesibil tichet, în zona Peluza Centrală și Peluza Sud, costă 35 de lei, urmat de

 50 de lei pentru tribuna 2, și 80-90 de lei pentru tribuna 1. Din cauza numărului de abonați, biletele

 pentru zona VIP sunt epuizate, conform informațiilor oferite de club, potrivit GSP.ro

Biletele pot fi achiziționate atât online, cât și de la casele de bilete amplasate în incinta stadionului

 „Arcul de Triumf”, în conformitate cu următorul program: duminică între 11:00 și 17:00, respectiv luni

 între 13:30 și 22:15. Acestea pot fi utilizate fie în format digital (de pe telefon), fie în format tipărit.

A trecut un an și trei luni de la ultima victorie din Liga 1 pentru Dinamo: și atunci adversarul a fost Botoșani!

Este notabil faptul că ultima echipă pe care Dinamo a reușit să o învingă în Liga 1, înainte de retrogradare, a fost FC Botoșani. În perspectiva duelului din săptămâna viitoare, elevii coordonați de Ovidiu Burcă speră ca această circumstanță să aducă noroc.


Pe data de 6 mai 2022, în penultima etapă a sezonului regulat, Dinamo a câștigat în deplasare împotriva lui Botoșani, încheind meciul cu un scor de 3-2. Dubla realizată de francezul Pierret și reușita semnată de Geani Crețu au adus victoria.


În prezent, în lotul lui Dinamo se regăsesc doar patru fotbaliști de la momentul ultimei victorii din Liga 1: Geani Crețu, Antonio Bordușanu, Răzvan Patriche și Gabriela Moura.


Printr-o postare recentă pe pagina lor oficială de Facebook, Dinamo a anunțat că au fost puse în vânzare biletele pentru meciul împotriva echipei FC Botoșani. Pentru a obține un loc în Tribuna 1 pe partea laterală, suporterii dinamoviști vor trebui să achite 80 de lei, iar pentru un loc în Tribuna 1 în zona centrală, prețul este de 90 de lei.


Biletele pentru PCH și Peluza Sud sunt disponibile la prețul de 35 de lei, în timp ce Zona VIP este deja epuizată din cauza abonamentelor. Achiziționarea biletelor poate fi realizată atât online, cât și personal, de la ghișeele de vânzare situate la stadionul "Arcul de Triumf", în conformitate cu programul:

Comentarii