Incursiune epică: Dinamo, înconjurată de o mare de fani entuziaști!

 

Dinamoviștii, în număr de 3.000, invadează Mediașul pentru prima deplasare în Superligă: „Peluzelor li s-au epuizat biletele, iar «câinii» migrează spre T1”

Dinamo părăsește Bucureștiul sâmbătă și pune stăpânire pe Mediaș pentru meciul cu U Cluj, programat

 la ora 21:30. Aceasta va fi prima lor călătorie în afara capitalei, după revenirea în prima ligă. Chiar

 dacă au suferit trei înfrângeri la debutul sezonului, 0-2 cu Universitatea Craiova, 1-2 cu FCSB și 0-3 cu

 Sepsi, suporterii roș-albilor nu par să se lase descurajați.

Mii de fani entuziaști se pregătesc să umple stadionul din Mediaș, cu gândul la susținerea echipei lor.

 Vânzarea biletelor pentru peluze s-a oprit, însă asta nu-i împiedică pe înflăcărații „câini” să cumpere bilete pentru sectorul T1.

„3000 DE CÂINI LA MEDIAȘ 


Una dintre cele mai așteptate partide ale acestui sezon este chiar care urmează să aibă loc sâmbătă, la Mediaș. Aceasta reprezintă, pe lângă un meci într-o zonă a țării unde câinii au avut mereu o prezență masivă, reîntâlnirea cu frații noștri de la Universitatea Cluj. Iar dacă ultima oară destinul a făcut ca noi să ne întâlnim într-o fază în care și noi, și ei ne stabileam un nou destin, de data aceasta ne revedem acolo unde ne este locul ÎMPREUNĂ, în prima ligă. 


Vor curge litri de bere, se va cânta la unison, vom sări și vom cânta împreună, atât înainte, cât și după meci! 


În ceea ce ne privește pe noi, ne așteaptă o deplasare de ordinul miilor, iar acest lucru nu mai este o noutate. Dacă în Liga 2 am reușit să ne deplasăm 4000 la Buzău, 5000 la Sibiu, 3000 la Iași, în Liga 1 trebuie să facem cel puțin același lucru. Suntem deja câteva mii, deoarece vânzarea biletelor la peluze s-a oprit, iar câinii deja încep să cumpere bilete la T1. Asta este încă o dovadă a faptului că vor cânta împreună “câinii și studenții”. 

Nu există scuze să stăm acasă. Meciul se joacă sâmbătă seară, jucăm în cea mai primitoare zonă a țării pentru noi, ne vom revedea cu frații noștri, iar berile sunt deja puse la rece. Astfel, pregătim o nouă invazie, căci Mediașul va fi colorat în ROȘU, ALB ȘI NEGRU. Ne vom vedea încă de dimineață și vom cânta, vom sări, vom bate din palme pentru Dinamo! 


CU TOȚII LA MEDIAȘ!”, au anunțat fanii din PCH.

Dinamo și U Cluj, legături de prietenie între galerii, în ciuda momentului critic din ultimul meci direct, cel de la baraj, când ardelenii au triumfat și bucureștenii au cunoscut amarul retrogradării, în vara anului 2022.


Pentru etapa #4, prețurile biletelor variază între 20 și 50 de lei și pot fi achiziționate pe platforma bilete.ro. Meciul va avea loc la Mediaș, din cauza festivalului Untold care ocupă arena din Cluj, conform informațiilor de pe GSP.ro.


Comentarii