Informații de ultim moment: Află cine sunt adversarii lui Dinamo în Cupa României! Si cine este jucătorul care pleacă de la Dinamo!

 
Reviriment în piața transferurilor la Dinamo

Ovidiu Burcă rămâne la cârma echipei (confirmat)

Noua gardă se alătură: Nume sonore adăugate în efectiv - Hakim Abdallah (Virton), Goncalo Gregorio (Leiria), Adnan Golubovic (FC Koper), Cristi Costin (FC Voluntari), Dennis Politic (Cremonese), Josué Homawoo (Red Star FC/Franța, Liga 3), Christian Ilici (Doxa Katokopias), Lucas Alves de Araujo (Portimonense), Răzvan Began (venit liber)

Reveniri spectaculoase: Ricardo Grigore (revine de la Petrolul), Geani Crețu (revine de la FC Argeș)

Rândurile se subțiază: Nume notabile care părăsesc echipa - Alin Buleică, Marius Tomozei (contract expirat), Alin Șerban (împrumut încheiat - revenit la CS Mioveni), Alin Demici (împrumut încheiat de la Rapid - transferat la CS Dinamo), Denis Oncescu (împrumutat la Chiajna), David Țone, Yanis Cune, Cristi Delciu (împrumutați la CS Dinamo), Vlad Stanciu, Alex Stoian (împrumutați la Unirea Alba Iulia), Alex Pop (Concordia), Cristi Ionescu (împrumutat la CS Blejoi), Andrei Florescu (împrumutat la Progresul Spartac)

Andrei Florescu, în vârstă de 21 de ani și jucând pe postul de extremă stânga, este al treisprezecelea

 jucător care își ia rămas bun de la Dinamo în această perioadă estivală. El a fost cedat sub formă de împrumut în Liga a 2-a, la echipa Progresul Spartac.

După ce a reușit să promoveze echipa Dinamo în Superligă printr-un efort remarcabil, Ovidiu Burcă a

 luat decizia de a se separa de un grup de fotbaliști pe care nu îi mai consideră adecvați pentru competiția de prim nivel.


Andrei Florescu s-a alăturat echipei Progresul Spartac prin intermediul unui împrumut acordat de Dinamo.

Potrivit informațiilor GSP, clubul Dinamo l-a împrumutat pe Florescu în Liga 2, unde va juca pentru

 Progresul Spartac. Această decizie vine în urma unui model similar cu cel aplicat în cazul lui Cristi

 Ionescu, care a fost cedat la echipa Blejoi. Ovidiu Burcă, luând în considerare nevoia lui Andrei de a acumula meciuri pentru a-și dezvolta aptitudinile, a considerat că oportunitățile la Dinamo ar fi fost limitate. Florescu, care a fost format în academia lui Dinamo și a fost împrumutat anterior la Metaloglobus, a avut doar 5 minute de joc în acest sezon, în meciul pierdut cu scorul de 0-3 în fața echipei Sepsi, în etapa a 3-a.


În tricoul echipei Dinamo, în Liga 2, Florescu a evoluat în 7 partide, dar nu a reușit să înregistreze realizări notabile, fără goluri sau pase decisive.


Tragerea la sorți a play-off-ului Cupei României Betano: cu cine joacă Dinamo și CSA SteauaS-a desfășurat azi tragerea la sorți a meciurilor din faza play-off a Cupei României Betano.

Dinamo a fost desemnată ca prima echipă extrasă și își va înfrunta adversarul în fața echipei

 Metaloglobus, potrivit GSP.ro.  Această formație a participat în sezonul trecut la play-out-ul din Liga 2.

 Deși Metaloglobus ar trebui să fie gazda în mod teoretic, cel mai probabil meciul se va disputa pe


 stadionul "Arcul de Triumf". Acest lucru se datorează faptului că arena echipei lui Eusebiu Tudor nu dispune de tribune moderne și nici de un teren natural adecvat. În plus, varianta stadionului din Clinceni nu dispune de instalație de nocturnă, iar meciul este foarte probabil să fie televizat.


CSA Steaua se va întâlni din nou cu Unirea Dej, pe care tocmai a învins-o într-un meci din divizia "B" cu scorul de 6-2.


Două alte partide captivante, care implică echipe cu tradiție, vor fi FC Bacău contra Oțelului și Ceahlăul în fața echipei U Cluj.


De asemenea, una dintre echipele Progresul Pecica și Viitorul Șimian, ambele din Liga 3, are garantat un loc în faza grupelor!


Etapa play-off a Cupei României Betano, tragere la sorți

Dinamo se va confrunta cu Metaloglobus*

Oțelul se va întâlni cu FC Bacău

Hermannstadt se va confrunta cu Unirea Slobozia

UTA se va confrunta cu CSC Dumbrăvița

U Cluj se va întâlni cu Ceahlăul

Poli Iași se va confrunta cu SCM Zalău

FC Voluntari se va întâlni cu CSC 1599 Șelimbăr

FC Botoșani se va confrunta cu CS Mioveni

Viitorul Șimian se va întâlni cu Progresul Pecica

FC Argeș se va confrunta cu FC Bihor Oradea

Concordia Chiajna se va confrunta cu CSM Alexandria

CSA Steaua se va confrunta cu Unirea Dej

CS Tunari se va întâlni cu Viitorul Ianca

Chindia se va confrunta cu Phoenix Buziaș

Csikszereda se va întâlni cu Corvinul Hunedoara

Gloria Buzău se va confrunta cu CSM Deva

*Primul nume menționat va fi gazda meciului, fiind echipa care în sezonul precedent a evoluat într-un eșalon inferior sau, în cazul în care cele două echipe sunt din aceeași divizie, va fi echipa poziționată mai slab în clasamentul precedent.


Partidele sunt programate pentru data de 30 august, excepție făcând meciurile televizate. Detaliile privind programul urmează să fie comunicate de Federația Română de Fotbal.


Comentarii