Lovitura surprinzătoare a lui Dinamo: Un nume greu aproape de semnarea unui contract!

 


După ce a obținut prima victorie în campionat după revenirea din eșalonul secund, Dinamo se pregătește pentru o mutare cu adevărat senzațională la nivelul postului de director tehnic. Un nume care atrage toate privirile, Mircea Lucescu, pare să fie foarte aproape de a reveni în peisajul clubului din "Ștefan cel Mare".


Un pas major se întrevede în perspectiva clubului Dinamo București: Mircea Lucescu devine noul director tehnic!

Eroina fanilor, cunoscut și sub numele de "Il Luce", se află la un pas de a face un revenire istorică la echipa care îi stă la inimă, Dinamo București, după o serie de ani petrecuți în diverse echipe străine. În prezent, negocierile dintre antrenor și echipa din "Ștefan cel Mare" sunt în toi.

În urma unui moment mai puțin reușit pentru Dinamo Kiev, cu o înfrângere în fața echipei Aris, scor 1-

0, în etapele preliminariilor Conference League, mass-media ucraineană aduce în atenție faptul că

 Mircea Lucescu s-ar putea despărți de Dinamo Kiev, revenind astfel la celălalt Dinamo, cel din România.

„Specialistul român Mircea Lucescu, în vârstă de 78 de ani, ar putea fi demis săptămâna aceasta din

 postul de antrenor principal al lui Dynamo Kiev. Potrivit canalului Telegram „Dynamo Kyiv Inside”,

 dacă echipa de la Kiev nu va intra în grupele Conference League, Lucescu va demisiona. În cazul în care Dynamo nu se califică în faza grupelor, Lucescu se va retrage. Rămâne în oraș unde este posibil să se aranjeze oficial plecarea. Se va ajunge la un consens mult așteptat cu privire la problemele de compensare. Smenschik este cunoscut, a fost văzut în acțiune la finalul sezonului trecut. Pe 17 august, „alb-albaștrii” vor juca un meci retur împotriva lui Aris Salonic la București, în turul trei preliminar al Conference League. Primul meci s-a încheiat cu înfrângerea echipei ucrainene cu scorul de 0-1. Dacă Dynamo ajunge în turul patru preliminar din Conference Leaque, va juca împotriva câștigătoarei dublei Besiktas – Neftchi. Primul meci dintre cele două echipe s-a încheiat cu scorul de 3-1. Merită să presupunem că, în cazul plecării lui Mircea Lucescu, Alexander Shovkovsky, care a antrenat echipa la finalul sezonului trecut, va deveni antrenorul echipei de la Kiev”, potrivit sport.ua.

Referitor la acest subiect, conform informațiilor de la Fanatik, există posibilitatea ca Mircea Lucescu să preia funcția de director sportiv la Dinamo București, echipa cu care a obținut două Cupe ale României și un titlu de campion.

Trecutul lui Mircea Lucescu la Dinamo este bine cunoscut: între anii 1985 și 1990, a fost antrenorul

 echipei, aducând campionatul la club după o absență de șase ani, în anul 1990. După perioada de

 succes petrecută alături de echipa alb-roșie, Lucescu a decis să își continue cariera în Italia, la Pisa.


În prezent, discuțiile pentru aducerea lui Mircea Lucescu la club sunt în plină desfășurare.

Cariera impresionantă a lui Mircea Lucescu este bine reflectată în portofoliul său. Pe lista sa de succese se regăsesc nume mari din fotbal, precum Pisa, Brescia, Galatasaray, Inter Milano, Besiktas, Șahtior Donetk, Zenit Sankt-Petersburg și Dinamo Kiev, inclusiv echipa națională a Turciei.

În prezent, Dinamo București se confruntă cu provocări atât în ceea ce privește performanțele pe teren,

 cât și din punct de vedere financiar. În acest context dificil, experiența vastă a lui Mircea Lucescu și pasiunea sa pentru Dinamo ar putea juca un rol esențial în revitalizarea clubului bucureștean, ajutându-l să recâștige gloria de odinioară.


„Ar fi lovitura loviturilor, dar nu-l văd eu pe Mircea Lucescu venind în proiectul actual al lui Dinamo. Îl văd pe un proiect sănătos, un proiect cu investiții, în care se fac investiții. Eu acolo îl văd pe Mircea Lucescu. Să vină și cu stadionul acela de care tot vorbim de atâția ani și nu se mai întâmplă.

Așa da, îl văd, altfel nu îl văd. Dar dacă vine gata se face liniște, ar fi lovitura loviturilor. Îți dai seama, tu ca antrenorul lui Dinamo să te sfătuiești cu Mircea Lucescu. Dar trebuie să vină și investițiile, că doar ca imagine nu are ce face. Fără investitori și investiții nu o să facă absolut nimic. O să fie doar impactul de imagine”, a declarat Giani Kiriță pentru aceeași sursă.

Comentarii