Noi informații despre insolvența echipei Dinamo– Ce trebuie să știi acum

 


O presă doar pentru Dinamo!

Dinamo este inima noastră: Haideți să o protejăm!

SUPORTERII SUNT SUFLETUL UNEI ECHIPE, IAR DINAMO ARE UN SUFLET PUTERNIC ȘI INIMOSRăzvan Zăvăleanu, delegatul reprezentant al administratorului judiciar al SC Dinamo 1948 SA, a exprimat opinii în legătură cu evenimentele recente înregistrate în contextul procedurii de insolvență a societății, în cadrul discuției susținute miercuri în cadrul emisiunii EXCLUSIV DINAMO difuzată de ProSport. Liderul RTZ a subliniat că responsabilitatea pentru efectuarea plăților prevăzute în planul de reorganizare revine Red&White, entitatea operativă, iar acționarii curenți au efectuat până în prezent contribuții financiare în valoare de aproximativ două milioane de euro în favoarea clubului.

Noutăți de ultimă oră privind starea de insolvență a clubului Dinamo. Răspunsul lui Răzvan Zăvăleanu

 la ipoteza unei posibile înlocuiri a RTZ&Partners SPRL: „Mi-a spus că e o prostie incomensurabilă”

Prin date și informații oficiale prezentate într-un material de cercetare, se constată că plățile alocate în

 conformitate cu planul funcțional de reorganizare, aprobat de instanță în luna noiembrie a anului 2021,

 și pe baza căruia SC Dinamo 1948 SA își desfășoară operațiunile, nu au fost onorate către creditori în intervalul de timp stabilit, așa cum este specificat în cadrul trimestrului VI de implementare (februarie-mai 2023).


Suma de 1.420.816 lei reprezintă obligația debitoarei SC Dinamo 1948 SA de a efectua plăți conform programului trimestrial VI din procesul de insolvență, către creditori cu garanții (Creanțe beneficiare ale unor cauze de preferință – Direcția Generală a Finanțelor Publice București).

Detalii de ultimă oră despre insolvența de la Dinamo. Cum a comentat Răzvan Zăvăleanu posibilitatea ca RTZ&Partners SPRL să fie înlocuit: „Mi-a spus că e o prostie incomensurabilă”. Avertisment pentru Red&White în cazul în care modificarea de plan nu va fi aprobată: „Trebuie făcute eforturi” 

Printr-un comunicat hotărât, liderul RTZ a subliniat că această obligație este în sarcina acționarului

 majoritar, Red&White. Acesta ar trebui să întreprindă demersuri pentru a asigura că, în eventualitatea

 în care modificările aduse planului și depuse în fața instanței în luna martie nu vor primi aprobarea

 judecătorului sindic, implementarea planului activ să fie continuată până la finalizare.

„Această întrebare (n.r. în legătură cu plățile neefectuate conform trimestrului 6) nu ar trebui să mi-o adresați mie, pentru că, la momentul în care nu aveam acționari, ați fi putut să mi-o adresați. Ceea ce pot să spun eu este că, noi, RTZ-ul, am depus un plan de reorganizare, noi, RTZ-ul, am depus o propunere de modificare (n.r. planul modificat cu prelungirea perioadei de implementare din luna martie care așteaptă aprobarea la următorul termen din septembrie), nimeni altcineva nu a depus o astfel de propunere de modificare, iar acest lucru l-am făcut pentru a veni în sprijinul acționarilor. Asta nu înseamnă, însă, că nu avem un plan de reorganizare activ, care ar trebui respectat și făcute eforturi pentru a fi dus la capăt dacă nu se rezolvă nimic cu propunerea de modificare a planului. Este adevărat că este mult mai împovărător, este mult mai greu, probabil că sursele de finanțare ar trebui să fie mult mai puternice, dar avem un plan de reorganizare și cred că, până una-alta, trebuie să-l respectăm așa cum este”, a transmis Răzvan Zăvăleanu.


Oamenii ăstia (n.r. Red&White), cum-necum, au adus vreo două milioane de euro, care, evident, sunt sume importante în economia a ceea ce înseamnă activitatea la Dinamo” – Răzvan Zăvăleanu, reprezentant RTZ&Partners SPRL, administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA.

Referindu-se la eventuala schimbare a RTZ din poziția de administrator judiciar al SC Dinamo 1948 SA, Zăvaleanu a abordat subiectul astfel , fiecare individ poate să-și exprime dorințele... oricare ar fi acelea, esențial este să evaluăm în mod legal în ce măsură aceste dorințe pot fi materializate.


Reprezentantul RTZ&Partners SPRL a discutat și despre zvonurile referitoare la posibila înlocuire a administratorului judiciar actual, după ce Red&White 2022 Management, acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA, a solicitat organizarea unei Adunări Generale a Acționarilor pentru a-l înlocui pe Vald Iacob, administratorul special.

„Fiecare poate să-și dorească… ce vrea să-și dorească, important e în ce măsură, legal vorbind, se poate îndeplini dorința. Ceea ce vreau să vă spun este că am discutat, chiar în ziua în care au apărut informațiile, cu Andrei Nicolescu, cel care mi-a spus, așa ca o mare certitudine, că e o prostie incomensurabilă ceea ce se vehiculează și o altă încercare de destabilizare a modului în care funcționează clubul”, a spus Răzvan Zăvăleanu.Comentarii