Ovidiu Burcă, moment emoționant: Omagii aduse elevilor săi după triumful cu FC Voluntari

 
După o partidă cu un final exploziv, Dinamo a învins cu scorul de 3-2 pe FC Voluntari în cea de-a șasea etapă a SuperLigii României. Ovidiu Burcă a exprimat aprecieri pentru jucătorii săi și pentru modul în care aceștia au luptat în confruntarea cu FC Voluntari. Antrenorul echipei Dinamo este încrezător că formația se află pe direcția corectă.


”M-a consumat foarte tare, au fost momente complicate pe final. Cu ce trebuie să rămânem e acest spirit pe care această echipă îl arată. Asta înseamnă Dinamo, să nu renunți, să crezi în victorie, să o iei de la capăt. Chiar dacă nu e mereu cum ne dorim noi, e important să ai forța să treci peste momentele neplăcute. Le mulțumesc băieților, cred că suntem pe drumul bun.

Am adus niște jucători în care am văzut ceva, în care credem și pe care încercăm să îi dezvoltăm, dar e

 nevoie de puțin timp pentru a se exprima la adevăratul potențial. Credem în ei. Chiar dacă la început lucrurile sunt mai complicate, trebuie să avem răbdare.

Le-am trăit la maximum (n.red. ultimele minute). Au fost niște așteptări foarte lungi. Azi suntem

 bucuroși că VAR-ul ne asistă. Puteam fi de cealaltă parte a baricadei. E bine că avem acest sistem. Una peste alta, a fost un meci frumos pentru suporteri și epuizant pentru noi.

Din exterior, oamenii văd o anumită parte a lucrurilor, noi trebuie să fim consecvenți. Una dintre

 calitățile unui antrenor e să rămână fidel unor principii, indiferent că lucrurile merg mai greu la

 început. Când te dedici și ești implicat, când avem acest grup de jucători care arată mai bine de la

 săptămână la săptămână atât fotbalistic, cât și uman... Cele mai importante sunt relațiile interumane.

Ne dorim foarte tare să jucăm pe Arenă. Când avem un gazon de calitate, și calitatea jocului nostru crește. Cred că va fi multă lume. Nu mă avânt să dau cifre, dar cred că vom avea 30 de mii de dinamoviști în tribune”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul partidei potrivit Digi sport.ro

Comentarii