Privire din interior: Cum sunt evaluați jucătorii de la Dinamo de o voce influentă pentru dinamoviști?

 În cadrul unei discuții cu Gazeta Sporturilor, Costel Orac, o legendă a echipei Dinamo în vârstă de 64

 de ani, a examinat câteva nume notabile din formația condusă de Ovidiu Burcă. Uimit plăcut de

 performanțele lui Cristi Costin și Dennis Politic, fostul fotbalist de marcă așteaptă mai mult de la Ahmed Bani, menționând că acesta este destul de inconstant și are tendința de a acționa precipitat.


Iată evaluarea pe care Costel Orac a realizat-o asupra jucătorilor de la Dinamo:

Lamine Ghezzali - „Sper să intre și el cât mai repede, pentru că sezonul trecut a avut niște evoluții foarte bune și acum i-ar putea fi de mare folos lui Dinamo”. 


Josue Homawoo - „E un stângaci cu o tehnică foarte bună”

Quentin Bena - „Un jucător puternic, care are o tehnică bună pentru înălțimea și fizicul lui. La noi nu contează atât de mult, dar în afară fizicul înseamnă enorm”. 

Costin Amzăr - Am o impresie foarte bună legată de Amzăr. Deși anul trecut, când mi-a spus «Oneață"

 (n.r. Ionel Augustin) de el, am zis că n-o să facă față. Totuși, uite că a avut dreptate Augustin! Chiar

 dacă e mic, e foarte inimos și curajos. Are tehnică bună și până acum mi-a plăcut mult ce-am văzut. 

Ahmed Bani - „E un jucător de calitate, păcat că e inconstant și destul de precipitat. Dar dacă evoluează etapă de etapă poate apărea și constanța în evoluțiile sale”. 

Dennis Politic - „Chiar e un jucător bun! Nu-l cunoșteam. S-a integrat bine și văd că are personalitate și execuții, ceea ce contează mult. Și, ce le lipsește foarte mult jucătorilor noștri, dar el are, este forța de pătrundere”

 Raul Costin - „Și el e o surpriză foarte plăcută, deși a stat pe la Voluntari, unde nu prea a jucat. De când a venit la Dinamo ajută bine echipa”.

E clar că ceea ce a făcut până acum la Dinamo a făcut bine, ținând cont de marfa avută la dispoziție. Dacă n-ai marfă, poți să fii cel mai bun antrenor din lume, că nu reușești. Cu ce jucători a avut la îndemână a reușit să scoată maximum.


- Costel Orac, despre Ovidiu Burcă


Comentarii