Răspuns inedit de la Eugen Voicu după mutarea lui Vlad Iacob. Părerile contează!

 


O presă doar pentru Dinamo!

Dinamo este inima noastră: Haideți să o protejăm!

SUPORTERII SUNT SUFLETUL UNEI ECHIPE, IAR DINAMO ARE UN SUFLET PUTERNIC ȘI INIMOSEugen Voicu, parte a grupului Red&White cu acțiuni în club, a comentat transformarea semnificativă ce a avut loc joi la Dinamo.


În cadrul ședinței de joi, Andrei Nicolescu, un alt acționar al clubului, a preluat funcția lui Vlad Iacob și a fost numit administrator special. În prezent, Eugen Voicu exprimă elogii pentru această mișcare în conducere și prezice că, în perioada ce urmează, vom vedea și roadele acestei schimbări.

Impresia lui Eugen Voicu în urma înlocuirii lui Vlad Iacob.

„O să se schimbe multe lucruri. Până acum nu am putut forma o echipă, pentru ca era doar o persoană care lua decizii și nu colabora cu nimeni!

Schimbarea este fundamentală. Vom construi o echipă cu oameni capabili din punct de vedere

 profesional, care să facă tot ce trebuie pentru a dezvolta clubul. Eu cred că în câteva săptămâni se va

 vedea această schimbare cu ochiul liber. Nu se poate face nimic peste noapte, dar în câteva săptămâni lucrurile vor fi evidente.

Am avut niște propuneri foarte bune pentru el, dar a preferat să facă alte jocuri, pentru că aici a fost

 vorba de jocuri. Îmi pare rău pentru el. Sper că o să-și dea seama de greșelile pe care le-a făcut. 

Vlad are multe merite. A muncit. Recunosc asta și îmi pare rău că n-am reușit să facem echipă cu el. Eu am încredere că Andrei Nicolescu va reuși să ducă acest club repede în direcția bună și se va vedea acea diferență pe care noi am vrut s-o implementăm de mult, cu o oarecare întârziere. Vom asigura toate resursele pentru a dezvolta clubul în continuare, nu vor fi sincope majore”, a declarat Eugen Voicu pentru sport.ro

Comentarii